Gyűjteni vagy költekezni?
"én is simán elvégezném a munkáját"
Ha el tudnad vegezni a munkajat, akkor nem hamburgert sutnel a mekiben.
"Ha el tudnad vegezni a munkajat, akkor nem hamburgert sutnel a mekiben."
Nyugaton csak betanított munkára vagyok jó, mivel nem vagyok anyanyelvi szinten németből.
De Magyarországon aratni fogok az angol+német nyelvtudásommal.
22-s ne hergeld magad, a séf fiút nem tudod legyőzni, nála komoly gondok lehetnek mentálisan
egyébként meg ha a melós 70E forintért képes dolgozni akkor úgy kell neki, pusztuljon a hulladék, kellene egy tökös szakszervezet aki az asztalra csak dehát egy ilyen széthúzó, irigykedő, rosszindulató, totál elbutult társadalomban ez lehettlen
elég lenne bojkottálni a munkát a munkásoknak másnap már új világban élnénk, emberi fizetéssel.
melósok! Bojkott!
Egyébként nekem ez az életcélom. Forradalmat csinálni Magyarországon egy jobb életért.
Séf fiú visszatért. Ezaz végre újra tudok nevetni a munkáson, aki azt hiszi a világon mindenki élhet jól, szépen és egyenlően, mindegy milyen kvalitásai vannak, mindegy mennyire fontos, mindegy mennyi értéket állít elő és mindegy mennyire hasznos a munkája.
Legyen forradalom a világon, hogy mostantól mindenki keressen ugyanannyit, mert a munkás az Isten adta munkás a társadalom és a fejlödés alapja. Ezt mindenki tudja.
Éljen a Munkás párt és a szocializmus.
Jah várj az a rendszer, ami a munkásokra épített már megbukott. :D Hogy is van ez akkor?:D
nem egyenlő fizetést szeretnék. Élhető fizetést szeretnék.
Létminimum + 20 % a munkásnak is!
Aki nem támogat ebben az gazember!
"Nyugaton csak betanított munkára vagyok jó, mivel nem vagyok anyanyelvi szinten németből. "
Dehogy. NYugaton csak betanitott munkara vagy jo mert SEMMILYEN piackepes tudasod nincs. Jo esellyel Magyarorszagon sincs.
En magam sem vagyok anyanyelvi szinten nemetbol, megis a nemet atlagfizetes tobbszoroset keresem, mert olyan tudasom van. Ismerek olyanokat akik erosen torik a nemetet, megis mernoki munkakorben dolgoznak, jo fizetesert.
Ja es nem tudnad elvegezni a munkam, meg a megoldando problemakat sem ertened meg, nemhogy megoldast tudnal talalni rajuk.
na ezert keresel te annyit, en meg ennyit.
Ne etessük a trollt :)
Ha meg igaz, amit írt, akkor nem 100as szegény, azért nem talál sehol normális munkát.
Én amúgy sajna nagyon költekezős vagyok. állandóan veszek valamit, de próbálom a hónap végére megmaradtad elrakni, de alig marad. Talán nekem is jobb lenne hónap elején elrakni.
"Szerintem nem normális hogy te jártál egy iskolába aztán most négyszer annyit kapsz mint egy munkás!"
De, teljesen normális. A piacgazdaság és a vállalatok elég hatékonyan ha a költségek csökkentéséről van szó. Aki 280 ezret keres, rohadtul nem a két szép szeméért kapja ezt a pénzt, hanem mert a tudása ér ennyit a cégnek. Lehet, hogy te is elfáradsz a nap végére, de nem ettől ér többet vagy kevesebbet a munkád. Alapvető közgazdaságtani összefüggéseket érdemes megérteni, enélkül nincs értelme vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!