Gyűjteni vagy költekezni?
Pontosan ezt írtam, kb a 2. mondatban, hogy nettó 70ből nyilván nem olyan egyszerű.
A kérdés gondolom olyanokra vonatkozott, akinek nincsenek rezsifizetési nehézségei pl.
Ja, és én is "melós" vagyok, nekem ezt a 280 ezret nem ajándékba adják már bocsáss meg, én 4 évig tanultam felsőoktatásban ezért DIÁKHITELBŐL (mint ezt is írtam) munka mellett!!! És most se keveset dolgozok, hanem (mint írtam) havi 200 órát, és azt sem heverészéssel töltöm, hanem rengeteg idegeskedéssel, felelősségel, b**zogatással és nem utolsó sorban fizikai megterheléssel IS.
Persze könnyebb a másikat támadni... Az ilyenek nem is jutnak előrébb, ebben biztos vagyok.
Többet nem is írok ide, nem érdekel más kicsinyes irigysége.
A melós is sokat dolgozik, mégse fizetik meg.
Kicsit vicces osztani az élszt az átlagbér kétszeresét megkeresve a proliknak hogy jaj de hülyék akik spórolnak, hiszen nekem telik életre is mellette!
Naná hogy telik annyi pénzből!
nagyon jó duma ez a megdolgoztam a fizetésemért szöveg, de mindenki megdolgozik érte!
Szerintem nem normális hogy te jártál egy iskolába aztán most négyszer annyit kapsz mint egy munkás!
Latin amerikai típusú kapitalizmus! Koldusok és királyok!
Logisztika és szállítmányozás területén dolgozok. Lényegében 3 ember munkakörét csinálom egy multinál, és nagyon sokszor nő létemre nekem kell rakodnom is beállni a rengeteg 10-20-30 kg-os csomagokat, ha épp nincs elég ember. A millió papírmunka, megrendelés készítés, beszállító minősítés, áruátvétel stb. ne is említsem.
És mindenki csak hátráltat,mert nekem 1000 különböző embertől kell aláírás, mire feladhatok egy megrendelést, persze, ezek az emberek vagy soha nincsenek ott vagy nem érnek rá, és így én nem tudok haladni, mindig én vagyok az első aki odaér, és az utolsó, aki elmegy, csak azért, hogy saját magammal ne b*xxak ki...Ha meg szabadságra megyek feltorlódik 1 millió munka. Eleinte én sem kaptam ennyit, de az asztalra csaptam, hogy ennyi munkát nem fogok ilyen kevés pénzért csinálni, így a duplájára emelték a fizumat, mert tudják, hogy amúgy jól csinálom,és hogy jogos volt a panaszom, mert ha 3 embert vesznek fel, még mindig többe van, mint nekem ezt kifizetni.
Hát ennyi.
Nem kell irigykedni, mert nem szeretetből keresem meg ezt a pénzt, de sajnos nehéz váltani, mindenhova protekció kell.
De azért a munkás dolgozzon csak hűségesen 70 rongyért!
Ő nem csaphat az asztalra, csak te, mert van egy iskolád!
Remek..
És nem sajnáltatásból írom, de én csak leírtam, hogy annak, akinek van lehetősége rakjon el pénzt, mert sokszor látom a munkahelyemen, hogy mindenki tízezreket költ cigire, kávéra, energiaitalra,aztán meg fizetés után egy héttel siránkoznak, hogy már kenyérre sincs pénz. Az ilyet nem tudom sajnálni. Én erre értettem, hogy nem árt félrerakni is, de akinek van lehetősége, az ne ragaszkodjon görcsösen minden fillérhez.
Ennyit írtam és nem többet, ti ezt mind kiforgattátok.
De nem baj, ez van, megszoktam, magyar felfogás.
te hogy osztanál be 70 rongyot haq neked 140 is nagyon kevés volt kedvesem?
a munkás meg ossza csak be mi??
"Ő nem csaphat az asztalra, csak te, mert van egy iskolád!"
Nem azert mert iskolaja van, hanem azert mert olyat tud, amit kevesen rajta kivul.
Es amibol kevesebb van az dragabb.
A dunai kavics is haboroghatna hogy nem er annyit mint egy aranyrog.
milyen kevesen? én is simán elvégezném a munkáját, tudok két nyelven beszélni!
logisztikához kb nem kell más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!