Diák munkát keresek 14évesen. Hol lenne rá lehetőségem?
Figyelt kérdés
8.os vagyok, iskola után vagy hétvégenként/iskolai szünetekben vállalnék munkát. Szórólapozás, cimkézés,boritékolást esetleg bolti kisegítést csinálnék szívesen Pesten.2015. szept. 27. 12:06
1/6 anonim válasza:
sehol, majd 15 éves korodtól iskolai szünetekben
4/6 A kérdező kommentje:
Jo ertem hogy elvileg nem lwhet.deee par ismim mar dolgozott 14evesen diakmunkaba
2015. szept. 27. 13:03
5/6 anonim válasza:
Akkor az fekete munka volt.
15 éves kortól lehet dolgozni iskolaszünetekben, 16 éves kortól egész évbe. De gyakorlatilag 18 alatt elég nehéz kifogni valamit.
14 évesen az ismerőseidet feketén dolgoztatták, bejelentés nélkül. (mert törvény szerint be se lehet őket jelenteni) A dolognak két szépséghibája van. Egy a dolgozó részéről hogy megcsinálhatják hogy dolgoztatnak, aztán egy fillért nem adnak. Te pedig nem tehetsz semmit, mert nincs nyoma papíron a munkádnak. Vagy kijön egy ellenőrzés és megvágja a munkáltatót hogy feketén dolgoztat gyerekeket.
6/6 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a valaszokat akkor varok meg vele.
2015. szept. 27. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!