Szerintetek menjek 11 órába dolgozni, ha csak ez a diákmunka lehetőségem van most?
Figyelt kérdés
19 éves múltam ,így mehetek 8-nál több órában.
Órabérezés van,510 ft-os.
reggel 5kor fel kellene hozzá kelni,és olyan fél6 körül érnék haza.
Most a nyáron csináltam fizikailag nehezebb munkákat is ..de nem 11 órában. Ez nem is úgy nehéz,mert gyümölcsöt kell válogatni,csak nem tudom,hogy megéri-e ..mert oké,kb 5500 összejön napjára,de addig semmi életem...
Tanulok még,ez csak diákmunka...csak nem tudom,hogy menjek-e rá. a pénz nyilván jól jön..
2015. aug. 8. 22:51
1/3 anonim 

válasza:

Ez szeptemberig tartana ? Ezt neked kell eldönteni mennyire vagy rászorulva .
2/3 anonim 

válasza:

Kibírod, legalább nevel az életre és lesz pénzed is. Egész eddig gondolom nem dolgoztál nyáron, hisz augusztus eleje is már elmúlt. Pár hétre simán vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!