Szeretnék hűtőt venni otthonra, de főiskolás vagyok és diákmunkám van. Így lehetőségem van esetleg részletfizetéssel megvenni az adott terméket?
Figyelt kérdés
Baromi drágák manapság, viszont a miénk már nagyon haldoklik. :S2012. nov. 11. 12:59
2/7 A kérdező kommentje:
Ajj-ajj.. az kizárt!
2012. nov. 11. 13:21
3/7 anonim válasza:
Ha nem állandó jövedelem a diákmunka akkor sehol nem adnak hitelt.
4/7 A kérdező kommentje:
És úgy esetleg, hogy árvaellátást is kapok?
2012. nov. 11. 14:04
5/7 A kérdező kommentje:
Egy éve dolgozom ugyanott, 70 órába. De, nem mindig ugyanannyi a fizu.
2012. nov. 11. 14:05
6/7 anonim válasza:
Normál banktól hitelt sehol nem kaphatsz, mert a diákmunka nem munkaviszony, a többi bevételed viszont csak kiegészítő jövedelemnek számít. Mivel főiskolás vagy, felveheted a 8%-os kamatú diákhitelt 1-et, amit díjmentesen visszafizethetsz bármikor, tehát még a diákévek alatt is.
Másik megoldás:
Vehetsz pl jó minőségű használt hűtőt, vagy szépséghibásat is, nem kell feltétlenül méregdrága hűtőt venni, ha nincs meg rá a pénz.
7/7 A kérdező kommentje:
Euronics újságot néztem, ott van írva, hogy 39. 999 forint a hűtő. Törlesztőrészlet: 4. 000 forint, 10 hónapra.
---> Nos én erre gondoltam, nem más 100.000-es hűtőre, vagy milliós hitelre!
De, kösz a választ!
2012. nov. 11. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!