Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Táppénzes papírból, egy...

Táppénzes papírból, egy hónapon belül leadok a munkahelyemen 3 db-ot, akkor az befolyásolja, hogy az adott hónapban több pénzt kapjak?

Figyelt kérdés
Mind a 3-at 2 hetente kaptam meg.
2008. szept. 9. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 3db-ot, azaz 6 hetit adsz le, akkor azt fogják elszámolni. Előre nem ad ki a dr betegpapírt max úgy h pénteken odaadja, hogy hétfőig keresőképtelen vagy. Az előző időszakban, ha nem volt tp papírod akkor arra vagy nem kaptál fizut vagy pedig kaptál és azt most fogák korrekciózni.
2008. szept. 9. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a fent említett okokból van megelőlegezett béred. Vagyis elmentél táppénzre, de nem táppénzt fizettek hanem fizetést az adott időszakra, mert nem adtál le tp papírt akkor a korrekció úgy néz ki, hogy vissza kell fizetned azt a bért amit kifizettek és ami valószínűleg több mint a táppénzed. Szóval nem kapsz több pénzt ha több papírt adsz le. S az orvos nem adhat ki előre tp papírt, mert nem tudja meddig leszel keresőképtelen.
2008. szept. 9. 18:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Április közepe óta vagyok táppénzen a terhesség miatt. Előre láthatólag december közepéig még táppénzen leszek, mert akkorra várjuk a babát. Kéthetente megyek a táppénzes papírért, de eddig még nem volt olyan hónap, hogy 3 db-ot adtam volna le 1 hónapon belül. Viszont ez a hónap olyan lesz, mert 1-én kaptam meg az elsőt és ebben a hónapban kell még kapnom 2 db-ot, mert 2 hetente megyek a papírért.
2008. szept. 10. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolja. Folyamatos a táppénzed, mindig ugyanannyi lesz számfejtve!
2008. szept. 10. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!