Milyennek találjátok a Jófogás üzletpolitikáját és általában mi a véleményetek az oldalról?
Eladóként nem törölhetem és adhatom fel újra hirdetésem kedvem szerint, hanem az ő agyament politikájuk szerint csak 30 nap múlva, mert addig nem tehetem.
Vevőként keresési rendszerük kezelhetetlen, pl. egy sorban hozza Kemendollárt meg vöcköndöt, mert az irányítószámuk azonos.
Igy vöcköndöt kehidakustány és keménfa között találom meg, a listában. :-)
Ha megye szerint akarok keresni, akkor a lenyíló menüben bárhova kattinthatok, csak a nyílra nem, ami logikus lenne...
:-)
A legjobb oldal. Nem úgy értem, hogy nem lehetne jobbá tenni, hanem úgy, hogy nincs jobb alternatíva a piacon. Eladóként ezt kell, hogy válasszam, mert
1; ingyenes
2; látogatott
Vevőként pedig azért, mert a fentiek miatt sokan itt adnak el.
A másik alternatíva a vatera. Azt eladóként nem választom a magas díjai miatt, de vevőként szeretem az értékelési rendszere miatt.
Szóval az ideális az lenne, ha a jófogásnak lenne egy szigorúbb csalókiszűrési (értékelési) rendszere, valamint egy jobb keresőt el tudnék még képzelni...
1, vaterán regisztráció nélkül is lehet vásásrolni
2, nem kell licitálnia, ott a fix árú hirdetések, 2 gombnyomás és meg is vette a darálóját.
Ha nem ismered az oldalt, mint a mondandódból látszik, akkor ne ócsárold!
Látom, megint belefutottam egy-két hülyébe!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!