Mi a véleményetek? Ebayon találtam egy terméket fele annyiért mint máshol. Az eladónak eddig 35 üzlete volt és ebből 97.3 % pozitiv.
Ilyenkor higyek s rendeljek vagy ez a tipikus balekfogó?
13 000 Ft-ról van szó...
"Te h.lye vagy" - Kicsim, latszik, hogy fogalmad sincs mirol beszelsz. 10+ eve ebayezek, tobb100 vasarlasom volt, es egy tucat eladasom. Hidd el, nem most kezdtem. Csupan 35 eladassal elerni 97%ot azt jelenti, hogy az elado igenytelen (vagy nagyon unlucky). Tudod ha egy picit odafigyel az ember, konnyu 100%ot teljesiteni az eBayen. Eladok millioi vannak, akik tobb100 termeket (sot, tobb1000) eladtak es 100%osak meg mindig.
Ezres havi eladasnal, amikor mast se csinal csak csomagolja meg postazza a cuccokat, ott mar elofordul, hogy valami hiba becsuszik, de aki mindossze 35 dolgot adott el 97%al, az felejtos. Rossz eladora nincs igenye az eBayezoknek...legfeljebb neked...
10+ éve ebayezel, és mióta számolsz százalékot?!? Látszólag ezt a tudományt az általános óta még mindig nem sikerült kitanulnod..
35 üzletből egyszer futott bele egy negatívba. Te persze "eleve ra se nezel azokra az eladokra aki 98% alatt vannak". Tehát a kérdéses eladó az értékrendszered szerint maximum 0.7x kaphatott negatívot. Kicsit kerekítünk, mert az értékelők száma egész lehet csak, máris ott vagyunk a kérdéses eladónál. Tehát ha nem lennél idióta, látnád, hogy bizony a te értékelési rendszered szerint ez egy jó eladó...
Persze ezt felismerni nagyobb agy kellene, belátni meg kisebb ego. Látom, hogy neked egyik sem fog menni, úgyhogy hagyjuk, IGAZAD VAN! ;)
"azt mondod megjárom?"
Azt senki nem mondja meg előre. Mióta ebayezik, miket adott el eddig, milyen értékeléseket kapott stb.
Egy biztos, 35 üzletből egyetlen negatívot kapott. Olvasd el, hogy mi az a negatív, és többet fogsz tudni...
Nem ertem miert veded?
Tobbmillio ebayezo van, akik sok sok ev alatt tobbezer, neha tobb tizezer cuccot adnak el es a mai napig 100%os az ertekelesuk. Nekem nem jo a 97%os, es mindegy hogy azt tobbszaz vagy csak egy negativ ertekelesbol szedte ossze. Ha kuriozumot arul amit masnal nem kapni, akkor meggondolando, de ha tomegcuccot arul, akkor nem vesztegetem az idomet azzal, hogy elolvasom az egyetlen negativjat, amig tobb100 masik jobb ertekelessel arulja ugyanazt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!