Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Ebayon...

Mi a véleményetek? Ebayon találtam egy terméket fele annyiért mint máshol. Az eladónak eddig 35 üzlete volt és ebből 97.3 % pozitiv.

Figyelt kérdés

Ilyenkor higyek s rendeljek vagy ez a tipikus balekfogó?

13 000 Ft-ról van szó...

2015. szept. 19. 23:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
35 eladott üzletből nem rossz a 97%-os arány. Érdemes elolvasni, hogy kinek mi volt a negatív tapasztalata. Én személy szerint olyanokkal nem foglalkozom akik 90%-nál kevesebbek. Aki ennél több annál is elolvasom a véleményeket.
2015. szept. 20. 00:16
 2/21 anonim ***** válasza:
Számíts rá, hogy 27% ÁFÁT rá fog dobni a NAV, feltéve, hogy nem EU országból rendeled. Persze attól még megérheti.
2015. szept. 20. 01:42
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszi

Ez volt a panasz:

"Eladó megtagadta eladni, és a hajó az elemet!"

(SELLER REFUSED TO SELL AND SHIP THE ITEM!)

Én nem tudok angolul s nem értem milyen elemes hajóvól Van szó, de ti talán értitek.

De sajnos elvi vitává fajult mert összesen tiz termék volt és mind elkelt mostanra.

2015. szept. 20. 09:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

:D Ez a fordítás EPIC! :D

Szóval az eladó meggondolta magát, és mégsem akarta eladni (és elküldeni) az árut.

2015. szept. 20. 09:59
 5/21 anonim ***** válasza:

Ennyit ér a gugli fordító :)

Az eredeti kérdésre: vagy van egy olcsóbb beszerzési forrása, vagy nem tesz rá akkora hasznot, mint a többiek.

2015. szept. 20. 11:44
 6/21 anonim ***** válasza:

35 eladassal elerni 97.3% az nagyon siralmas

en eleve ra se nezek azokra az eladokra aki 98% alatt vannak

ha van tizezer eladasa es 97% es nagyon kell a cucc amit arul es csak nala kapni, akkor elolvasom a negativ velemenyeket, ha olyan van hogy nem kuldte el, nem jot kuldott, akkor felejtos

ha arra van panasz hogy sokaig tart a kuldes, azt meg kibirom, de 35 / 97 az iszonyat gyatra!

2015. szept. 23. 01:34
 7/21 A kérdező kommentje:

Nos ujra kapható lett és meg is rendeltem.

Ugyhogy akit érdekel mi lesz a történet vége az időnként nézzembe ide. Irok ha van valami fejlemény.

Kiderül, hogy nyerek többet vagy vesztek 14 ezret. Mert az eredeti ára 33 000 Ft körül van s 14-ért adják.

Addig is egy kérdés:

Rendeltem egy másik terméket, ki is fizettem s ezt irta nekem az eladó:

" Tisztelt xxxxxx

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!

Hát megkapták a rendelést, és mi folyamat időszerűnek. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, csak hagyj üzenetet, vagy add meg a kereskedelmi fiók cnxxxxxxxx és leszek on-line a legtöbb időt, és én vissza fog neked a lehető leghamarabb.

Szép napot.

xy"

Legalábbis a forditó szerint.

Az eredeti szöveg ez:

" Dear xxxxxx

Thank you for shopping with us!

Well received your order and we will process it timely. If you have any questions, please just leave me a message or add my trade manager account cnxxxxxxxx and I will be on-line for most of the time and I will get back to you as soon as possible.

Have a nice day.

xy"

Most akkor mit akar? Mert arra hogy szállitaná nem látok utalást.

2015. szept. 23. 10:53
 8/21 anonim ***** válasza:

"we will process it timely"

Időben feldolgozzák a megrendelésedet.

2015. szept. 23. 11:59
 9/21 anonim ***** válasza:
Ez csak egy automatikus válasz, hogy épp feldolgozzák a rendelésed.
2015. szept. 23. 12:26
 10/21 anonim ***** válasza:
51%

" de 35 / 97 az iszonyat gyatra!"

Te h.lye vagy, az *egyetlen egy* nyomorult elégedetlen vevő!

2015. szept. 23. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!