Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez így jogszerű? Mit kell...

Ez így jogszerű? Mit kell elintéznem, hogy ezt csinálhassam? Lehet ilyet egyáltalán?

Figyelt kérdés

Szóval ha van egy honlapom, és azon meghírdetek egy játékot, ami arról szól, hogy 2 hét múlva a játékban résztvevők közül kisorsolok valakit aki pénzt nyer. Nevezni úgy lehet hogy küld a játékos 1$-t moneybookersre. Ha 10$-t küld akkor az úgy számít mintha 10x nevezett volna, tehát nagyobb a nyerési esélye. Szóval mondjuk így összejön 500$, és akkor 400$-t egy valaki megnyer a játék végén (pl 2 hét). A 100$ megmarad nekem. Ez most csak egy példa, az értékek lehetnek mások, és szerintem úgy is lehetne hogy nem egy ember nyer hanem több. Mondjuk kettőt sorsolok, és fejenként 200$-t kapnak. A sorsolást valami sorsoló szoftverrel végezném.

Mik a jogi követelményei ennek a dolognak, és törvényes-e? Nem akarok olyat csinálni amiért megbüntethetnek.

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. márc. 13. 10:13
 1/1 anonim ***** válasza:
ez a vegyel egy teglat es megnyerheted a hazat akcio, nem tudom mik pontosan a szabalyok, de azt hiszem ma magyarorszagon csak a szerencsejatek zrt csinalhat lottot vagy olyasmi szerencse jatekot, mert ez annak minösül, de mintha lenne ra valami kiskapu. A neten olvastam valami cikket, ugy keresd hogy hazlotto szerintem
2010. márc. 13. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!