Mi a véleményetek erről a helyzetről, mi lehet a háttérben szerintetek?
A helyzet a következő:
1 hónapja álláskeresében voltam, és találtam is egy nekem tetsző hirdetést, ami nagyjából úgy hangzott, hogy "hamarosan nyíló szépségcentrumba keresünk recepciósokat". Felhívtam a megadott számot, elmentem a megbeszélt interjúra, és nagyon kedvesek voltak velem a "jövendőbeli főnökeim". Szuper fizetés, szuper légkör, amit ígértek. Elmondták, hogy pályázaton nyerték a pénzt, és több szalont is terveznek nyitni. Pár nappal későbbre megbeszéltünk egy újabb találkozót, itt már a többi recepciós is ott volt. Ez találka szombati napon volt és a pasas, aki csinálja ezt az egészet azt ígérte, hogy hétfőn szól nekünk, hogy mikor ill. hol találkozzunk az üzemorvos miatt. És itt kezdődött tulajdonképpen egy pár hetes ígérgetés-sorozat, akárhányszor hívtuk őket, vagy kerestük őket, az volt a válasz, hogy majd megtudunk időben mindent és köszönik a türelmünket. Még egy félhavi fizetést is megígértek szeptemberre a türelmünkért, amiből ugye nem lett semmi, de nem is vártam. :D Most egy hete tűntek fel kb, és azt állítják, hogy eddig nem vehették fel a pénzt, de már rajta vannak az ügyön. A probléma az, hogy azon az épületen még a mai napig ott virít a KIADÓ tábla, ami állítólag a szalon lesz.
Most ott tartunk, hogy van egy facebookos beszélgetésünk, amibe belevettek minden dolgozót, akinek van facebookja, körömösök, fodrászok, mindenféle ember van köztük.
Azt hozzátenném, hogy a papírjainkat elkérték, és megígérték, hogy pénteken be leszünk jelentve, ami természetesen nem történt meg.
A kérdésem, hogy nekik mi lehet ezzel az egésszel a céljuk?
Én már arra is gondoltam, hogy valahogy le akarnak lépni a pénzzel, de csak nem olyan hülyék, hogy ennyi embert beetetnek előtte.
A válaszokat nagyon köszönöm előre is!
Igen, ez is egy opció!
Esetleg valaki nem tudja, hogy ennek, hogy lehet utána járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!