Jóhiszeműségből tájékozatlanságomban.2 kezességet írtam alá a volt férjemnek. Semmi közöm nem volt az ügyleteihez, mit tehetek én, az áldozat, éljek hátralevő életemben elviselhetetlenül nyomasztó teher alatt?
Figyelt kérdés
Árverés alatt a házunk, nem kell senkinek, így az OTP felé sem tununkk fizetni., Ezért van 33%-os levonsom, 1013 óta, de a napokban életbe lépett a volt férj csódbement válalkozáshoz aláírt kezesség. Megbolondulok, a kis fizetésem 50%-át elviszik. A volt férj, az anya mellett éldegél, főzicskézik. én pedig meló mellett, albérletbe "nyomorgok". Sokan mondják menjek ki külfödre, nincs más lehetőség. Nyelvtudás nélkül? Erősen középkorúan? Az nagyon minimális, max. takaításhoz elég. Félek, és ennél jobban már nem lehetek elkeseredve.2015. szept. 3. 17:41
11/11 A kérdező kommentje:
Az OTP faktoring tájékoztatott arról, hogy az 5 400 000Ft hiteltartozás, mára, 8millió valamennyi.
Az ingatlant felértékelték 16millióra, és már 2-szer volt rá sikertelen árverés. Felajánlott a kedves OTP Bank olyan megoldást, hogy 15 éven át, a 33%-os kezességet beleszámítva, kb, havi 100ezer Ft tal, részletekben kifizethetem a kölcsöntartozást. Most erre, mit tudok lépni? Max. kitépem a hajam kínomban..és erre belépett a másik, Agroker nevű cég, a követelésével. Olvastam valami 5 éves elévülést, ha nem jelentkezik a jogosult, de ezt várhatom.....soha, semmi közöm nem volt az agroker-hez, semmi. És életem végéig fizethetek. A volt férj nem mondott el semmit.
2015. szept. 4. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!