Mivel keressek pénzt?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok Tatán lakok. kellene egy minimális zsebpénz. igazából nem kellene állandó mert kb 10 ezer ft-t kellene összekaparnom. jófogáson adhatok fel hirdetést hogy kerti munkát olcsón vállalok suli után? vagy ti tudtok valami lehetőséget? bármi jó lenne. na jó érted nem bármi XD. melót jól bírom. munkáimat rendesen lelkiismeretesen megcsinálom.
esetleg arra gondoltam hogy fejhallgatót eladom kb 3000 jönne belőle. vagy szerszámokat stb. ja és a diákmunk nem lenne megoldás mert papirok rendezése stb meg nyáron van több esetben.
2015. aug. 29. 22:01
1/6 anonim válasza:
Magyarországon nincs olyan, hogy valakinek pénzért nyírod például a füvet, nincs rá igény, ebben az országban valószínűleg soha nem lesz, ekkora "luxost" megengedni. úgy szint a kutyasétáltatás, meg eleve egy "idegen" sétáltatja a kutyát, szót se fogadna neki, s a többi. Jah, az a legjobb ha eladsz dolgokat abból tudsz pénzt szerezni hatékonyan, ennyi idősen.
2/6 A kérdező kommentje:
értem köszi. tényleg ez a fűnyírós dolog nem igazán beválós hazánkban :P
2015. aug. 29. 22:44
4/6 anonim válasza:
"Magyarországon nincs olyan, hogy valakinek pénzért nyírod például a füvet, "
Ehhez képest egy ismerősöm jól menő vállalkozást csinált rá. Plusz kiegészítette kertépítéssel.
5/6 anonim válasza:
Az teljesen más tészta az vállalkozás nem gyerek vezeti..Hanem affinitassal a kerti munkákhoz rendelkezo emberek. Ilyen persze, hogy van.
6/6 anonim válasza:
Szerintem attól is függ hol lakik. Panelrengetegben vagy szegényebb környéken ahol munkanélküliség van nyilván nem keresnék, de pl. felénk van pár ember aki mellékest segédmunkával, ásással meg hasolnlóval keresi meg, idősebbeknél, akik már nem bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!