Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan keressek pénzt gyorsan?

Takacs Lorand Robert kérdése:

Hogyan keressek pénzt gyorsan?

Figyelt kérdés

Sziasztok kelene egy kis pénzhez jusak mert edig az a fajta voltam aki egész nap a gép elöt űl de rájötem hogy ez nem élet barátokat,barátnöt kell szerezek meg egész nap kint leni velűk de elégé csoro vagyok ugye sok pénz kel hogy ruhatáramat lecseréljem valami menöre,egy jo frizurát csináltasak,konditermbe járjak ez jo sok pénzt fel emészt de nincs rá pénzem hogy ezeket fedezem anyámis meg csoro közép iskola hejet választotam szak iskolát ugye mert it kapok valamenji pénzt de ez lofasz amit kapok havonta már bocs aki tud valami jo tanácsot azt kérem hogy irjon

15/F

2014. dec. 8. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Robi! Előbb írni tanulj meg, ez katasztrófa!

Vagy inkább szégyen!

2014. dec. 8. 10:37
 2/9 anonim válasza:
Hol laksz?
2014. dec. 8. 10:48
 3/9 A kérdező kommentje:

az elösnek : tudom a helyes irásal vanak problémáim továbá 3 évig angol operácios rendszert használtam most magyarom van és bilentyűzetel vanak problémáim ezért bocsánatot kérek

a másodiknak : Erdélybe lakok Marosvásárhelyen

2014. dec. 8. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni.
2014. dec. 8. 11:40
 5/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok felnöt ezért még nem tudok dolgozni
2014. dec. 8. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Az operációs rendszer nyelvének semmi köze a billentyűzetkiosztáshoz, sem a magyar nyelvtanhoz. :)

Pénzt leginkább munkával lehet keresni, ez már csak ilyen. Esetleg add el pár régi holmidat. De én inkább azt fontolnám meg, hogy olyan barátokat akarsz e keresni, akik azért kedvelnek, mert menő a frizurád meg ki vagy gyúrva, vagy azért, aki vagy. :) De például ami a testfejlesztést illeti, bizonyos szintig el lehet jutni megfelelő étrenddel konditerem nélkül is, lásd a Fegyencedzés című könyvet.

2014. dec. 8. 12:05
 7/9 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsot nekiálok munkát keresni és igen kondizni fogok meg minden nem fogok töbet louser leni!!!!
2014. dec. 8. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
sétálgass az utcán, hátha valaki veszít el pénzt! :-)
2014. dec. 8. 15:59
 9/9 anonim válasza:
Érdekelne, sikerült elérni a célt? :D
ápr. 21. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!