Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amikor valaki blogírásból él...

Amikor valaki blogírásból él akkor az mennyi pénzt kap? Azt tudom, hogy megtekintés számától függ a pénze, ugyanez van youtubeon is. Valaki itt kap blog után pénzt?

Figyelt kérdés
Légyszi ne olyat írjatok, hogy nagyon sok megtekintés hanem pontosat, hogy pl. 1000, 10.000 olvasó stb.
2015. aug. 29. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Blogosokat nem tudok, de van olyan Youtube videós 9 éves gyerek, aki ilyen havi tizenmillió forintnak megfelelő dollárt keres belőle havonta.
2015. aug. 29. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Maga az írásért kap pénzt?

Hirdetésmegjelenítés miatt kap pénzt?

Termékeladásért kap pénzt?

Nem lehet konkretizálni, hogy X ember X pénzt keres a blogjával, mivel ez az adat nem publikus (szerencsére)

2015. aug. 29. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
1. hozzászóló segítek nincs olyan 9 éves gyerek aki 10 milliót keres YT-on. PewDiePie az aki a legtöbbet keres yt és ő 25 éves. Közel 8 milliót keresett egy évben
2015. aug. 31. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:

"PewDiePie az aki a legtöbbet keres yt és ő 25 éves. Közel 8 milliót keresett egy évben"

Igen, dollárba...

Olvasd el újra amit írtam.

[link]

"TubeMogul, a video-ad buying platform and YouTube flagship partner, examined traffic on the EvanTubeHD channel and estimated it brings in about $41,000 a year - and that's post rev-share with YouTube."

2015. szept. 1. 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet nem tíz millió, csak pár.
2015. szept. 1. 07:16
 6/6 anonim válasza:

Amúgy a legtöbb blogger a hirdetések után kap pénzt, de gyakorlatilag semmi értelme telepakolni a kezdő blogodat mindenféle zavaró hirdetéssel, mert ez riasztja az olvasókat. A profik webes újságoknál dolgoznak, cikkeket írnak, a lap maga pedig szintén reklámokból, esetleg támogatókból, vagy egyéb forrásból tartja fönt magát. Olyan, hogy főállású blogger itthon nincs, maximum olyan újságíró, aki pl. az indexnek dolgozik.

Megmondom őszintén külföldiről sem hallottam, aki egymaga vezet egy oldalt, és meg is tud élni belőle, már csak azért sem, mert ehhez olyan mennyiségű olvasó és rendszeres tartalom szükséges, amit egy ember nem tud kezelni.

Szerintem.

2015. szept. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!