Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy blog-ból tényleg meg...

Egy blog-ból tényleg meg lehet élni?

Figyelt kérdés
egy rég nem látott ismerősömmel futottam össze,gyors beszélgetés,kérdeztem mit dolgozik,azt mondta,a férje blogjának ő az aligazgatója..kifejtésére nem volt idő..de ilyenből komolyan meg lehet élni?
2015. ápr. 18. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne! Ha elég olvasott a blogod, akkor önmagában a reklámbevételekből is szép kis summa összejön. Ezen kívül egyéb bevételi forrásokat is hoz az olvasottság. Néhány blogot olvasok rendszeresen, van olyan, amit szinte az elejétől. Ahhoz képest, hogy akkor még csak leírta a gondolatait a csajszi, mostanában elég sok promó bejegyzése van, sok helyre hívják interjúra, különféle rendezvényekre, ilyesmi. Gondolom, nem ingyen :)
2015. ápr. 18. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:

hah,érdekes.

azért lepődtem meg,mert én nem követek semmit,ezért nem vagyok "benne" :D

2015. ápr. 18. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:

"a férje blogjának ő az aligazgatója.."

Ez olyan, mint amikor valaki egy egyszemelyes KFT tulajakent kijelenti, hoyg o a CEO. :D

De ettol fuggetlenul, igen, nepszerusegtol fuggoen akar meggazdagodni is lehet belole.

2015. ápr. 18. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze a legtöbb blog írója nem lesz belőle milliomos, de hát a legtöbb induló vállalkozás is egy-két éven belül tönkremegy, csak a legjobbak maradnak fent. Nekem az urban-eve.hu és a backpacker.hu a kedvenceim. Egy-egy csaj írja őket, szerintem elég pozitívak és színvonalasak. Az elsőben egy-két éve írta is a szerző, hogy feladta a "civil" munkáját és ma már csak a blogból él.

Igazából ez egy szuper lehetőség, mert nyilván olyasmiről kezdesz blogot írni, ami érdekel, és ha elég jól csinálod, idővel már csak azzal kell foglalkoznod :)

2015. ápr. 18. 21:24
 5/7 anonim válasza:
Ha jól csinálod, akkor igen.
2015. ápr. 18. 23:30
 6/7 mahjong ***** válasza:

Szia!

Ha jól csinálod, akkor igen. Általában a google adsense és hasonló kihelyezhető reklámok nem fizetnek túl sokat a magyar látogatókért, de ha a saját termékedet tudod promózni, vagy tanácsadást adsz, stb.(azaz valamilyen terméket, szolgáltatást árulsz, ami közvetlenül köthető a blogod témájához) akkor elég jó pénzt lehet keresni. Az a baj, hogy ha így állsz neki egy blog írásának, hogy pénzt akarsz keresni, akkor nagy eséllyel el fogsz bukni. Sok idő, amíg a munkád megtérül, nem is biztos, hogy meg fog térülni. Szerintem csak akkor kezdj blogot írni, ha van valami téma ami alapból nagyon érdekel és szívesen írsz róla... ha már elég látogatód van, akkor tedd fel újra ezt a kérdést magadnak.

2015. ápr. 20. 09:12
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

utolsó:nem akarok én blogot írni,azt se tudom mi is az:D

(najó,tudom,csak nem érdekel:))

2015. ápr. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!