Miért nem írják ki a legtöbb állásnál a fizetést? Konyhai kisegítői állás esetében mi a reális fizetési igény?
"minimálbér feléből itt is kihozol egy 1,5 szobás albit pécset vagy Baján."
linkelj már nekem ilyen albérleteket. 35 ezer forintból rezsistül 1,5 szobás albit? Részeg vagy?
"EGyébként nem tudom hol bérelsz lakást 35-40 ezer forintból rezsivel. Vidéken se."
Ez így nem igaz. Megyeszékhely vonzáskörzetében(falun) 25-30 ezerért 4-5 szobás albérletet lehet találni. Normális állapotban levőt.
"akkor mitévő legyek? robbantsak ki forradalmat?"
Így már értem, hogy miért csak a konyhai kisegítő munkakör jöhet szóba, ekkora kreténnek normális munkát nem adnak.
"akkor mitévő legyek? "
Tudom furcsán fog hangzani, és a forradalmas ötleted alapján még talán nem is gondoltál rá:
Képezd magad értékes munkaerővé
"Mert otthon szeretnék élni, nem külföldön, lenézett külföldiként. Ilyen egyszerű az oka."
Van egy elvárásod, illetve amit ténylegesen nyújtani tudsz, a kettő között pedig nagy a különbség. Nettó 100 =/= minimálbér. Ha vállalkozó lennél te kifizetnél egy konyhai kisegítőnek nettó 100 ezret, amikor van 30 másik, aki legalább annyira alkalmas a feladatra, de sokkal kevesebbet kér? Ha a válasz igen, akkor nem sokáig lennél vállalkozó. :)
"hol? linkelj már ilyeneket."
Nem kell linkelnem, mert nekünk is ennyiért volt hirdetve albérlet 5 szobás, 2 emeletes, elől-hátul kerttel. 35 km-re Pécstől. Ha érdekel használd a google-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!