Ezt megteheti a munkáltató? (Diákszövetkezet)
Figyelt kérdés
Már nem az első alkalom, hogy az utolsó pillanatban mondják le a munkát. Nekem 5 nappal kell előre szólni, ha ilyen szándèkom van. Ezt megtehetik? Így semmire nem lehet számítani ès nem tudok semmit tervezni...erre nincs valami jogszabály, hogy nekik is kellene előre jelezni? A szerződèsben sajnos erről nem esett szó.....Mostani pèlda, hogy ma mentem volna reggel 6ra dolgozni, ès este háromnegyed 9kor jött egy SMS, hogy bocs, de ne gyere. Ezt nem csak velem csinálják meg, hanem az összes diákkal, ès már kicsit kezd elegünk lenni.
Remèlem a kategóriával nem csúsztam nagyon el :D
Segítsègeteket előre is köszi!!
2015. aug. 16. 11:29
1/2 anonim válasza:
Keress másik helyet és kész. Ha a szerződésedben nincs erről szó, akkor így jártál.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is, ez egy szar hely, ennyi. Bár a legtöbb iskolaszövetkezet ilyen, többnyire csak neked vannak kötelezettségeid, nekik nincs. Persze mindenki arról áhítozik, hogy jaj, a diákoknak csak 16% SZJA-t kell fizetni, az ilyenek valahogy nem jönnek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!