Most kidobtam 120. 000 forintot? (paypal)
Figyelt kérdés
Hétfőn csináltam egy PayPalt az én nevemmel, és utaltam rá pénzt. Nekem nincs banszámlám, csak anyámnak van, azért arról utaltuk a pénzt. Szerdán felnéztem, hogy fent van-e a pénz, és csak akkor vettem, észre, hogy azt írja, hogy a bankszámlán ugyanannak a névnek kell lennie, mint a PayPalos névnek. Ezt még aznap megpróbáltam megváltoztatni anyám nevére, küldtem képet az útleveléről. Azóta semmi nem történt. Se a név nem változott meg, se a pénz nem jött meg, semmi emailt nem küldtek. Most R.I.P 120.000 forint?2015. aug. 9. 11:51
21/28 A kérdező kommentje:
Oh, tényleg :D
Zircitakarék
2015. aug. 12. 08:12
22/28 A kérdező kommentje:
Most már komolyan mi van?
2015. aug. 13. 12:21
24/28 anonim válasza:
Az van, hogy ha olyan hülye vagy, hogy nem tudsz normálisan utalni, akkor meg kell várnod míg mások megoldják helyetted.
25/28 anonim válasza:
Vagy írj nekik egy üzenetet ('contact us')
26/28 A kérdező kommentje:
Küldtem nekik levelet még tegnap. Még mindig semmi.
2015. aug. 14. 11:02
27/28 anonim válasza:
na lett valami? hasonló cipőben járok...
28/28 A kérdező kommentje:
Furcsa, már leírtam, hogy visszakaptam, de akkor megint leírom
2015. szept. 18. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!