Most kidobtam 120. 000 forintot? (paypal)
Figyelt kérdés
Hétfőn csináltam egy PayPalt az én nevemmel, és utaltam rá pénzt. Nekem nincs banszámlám, csak anyámnak van, azért arról utaltuk a pénzt. Szerdán felnéztem, hogy fent van-e a pénz, és csak akkor vettem, észre, hogy azt írja, hogy a bankszámlán ugyanannak a névnek kell lennie, mint a PayPalos névnek. Ezt még aznap megpróbáltam megváltoztatni anyám nevére, küldtem képet az útleveléről. Azóta semmi nem történt. Se a név nem változott meg, se a pénz nem jött meg, semmi emailt nem küldtek. Most R.I.P 120.000 forint?2015. aug. 9. 11:51
1/28 anonim válasza:
A nevet az előtt kellett volna megváltoztatni, hogy utlasz rá (pontosabban eleve a jó vévvel kellett volna számlát csinálni).
Most már inkább azért kéne nekik írnod, mert a név nem stimmelt az utaláskor.
2/28 A kérdező kommentje:
Írjak nekik emailt?
2015. aug. 9. 12:05
3/28 anonim válasza:
Anyud vonja vissza a banknál az átutalást. Lehet hogy lesz egy egyszer használatos díja.
4/28 A kérdező kommentje:
Visszalehet még?
2015. aug. 9. 12:12
5/28 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, hogy eltűnik az éterben a pénz. El kell olvasni alaposan a PayPal leírását! Le van írva, hogy ha bármilyen okból nem azonosítható a PayPal fiók, amire a pénzküldés történt, az utalt összeg visszautalásra kerül. Nyilván ennek is lesz pár nap átfutási ideje.
6/28 A kérdező kommentje:
Visszavonni nem lehet, a pénzt levonta a bankszámláról...
2015. aug. 9. 12:24
7/28 anonim válasza:
Mint már mondták, a pénzt visszaküldik neked, de nem pár nap alatt és a visszafordított utalásnak lesz költsége is.
8/28 anonim válasza:
Van olyan banki művelet, ami a már teljesített utalás visszavonására szolgál. Ennek van egy ára (szerintem elég borsos), és kell hozzá a kedvezményezett hozzájárulása. Vagyis nem ez itt a megoldás! Várni kell, és a PayPal vissza fogja utalni, ahogy az előbb írtam.
9/28 A kérdező kommentje:
De semmiről nem írt, hogy egyáltalán lenne pending, vagy ilyesmi.. és rosszul emlékeztem, mert szerdán (5.-én) küldtük. Most akkor várjak?
2015. aug. 9. 12:32
10/28 anonim válasza:
Hogy írná, amikor pont arról van szó, hogy nem tudják összekapcsolni a fiókot az utalással? Vagy vársz, vagy írsz nekik, de akkor is várnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!