Az utóbbi két hónapban sikerült valamit eladni a jófogáson? Nekem semmit. Van két oldal ami úgy néz ki, hogy már pörög rendesen:nextapro.hu és a megunt.hu
Tájékozottság szempontjából,nyilván a két nagy oldalt nézi,meg,de vannak feltörekvőben lévő oldalak talán nem véletlenül,ha egy kicsit körbe nézel.
A kiemelésekkel kapcsolatban,igen pénzért adják,de volt olyan időszak amikor jött az E-mail,hogy frissíteni kell a hirdetést,valamint az ingyenes házhoz szállítást,mivel megérte a jófogás az 5 évet. Az sem lenne rossz,ha néha napján beiktatnának ilyen akciókat pár napra,szerintem mindenkinek jobb véleménye lenne,és többen látogatnák.
Nem hiszem,hogy manapság bárkinek is lenne ideje a hirdetéseit naponta újra feladni.
Komolyabb dolgok alatt nem cipőt,és nem ruhát gondoltam,hanem telefon,stb....
A fent leírt javaslatokat mind megtettem:több helyen való hírdetés,árkorrekció.
Többi hirdetési oldalon több mindent eltudtam adni,de a jófogáson szinte semmit.
A jófogás szerintem "kilátástalan egyszerűen ",és nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Nem hiszem,hogy szarul csinálnám,mivel sem túlárazni,sem alul árazni nincs értelme.
Én csak a saját tapasztalataimat írtam le,a jofogással kapcsolatban,de nem csak én vagyok ezzel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!