A főnököm nem fizetett ki rendesen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Feketén dolgoztam egy műhelynél , a főnökömmel nem volt megbeszélve az elején , hogy mennyit fizet , most elsejétől nem kaptam csak 500 ront (Erdélyben lakom ) Szégyenlem zavarni ezzel , mert nem tőle kaptam utoljára fizetést , mivel most mondtam fel ... illetve szóltam neki , hogy nem dolgozom többet , de a napszám az egyenlő 50 ronnal , ígyis úgyis akárhogy számolom kevés2015. júl. 25. 15:05
1/5 A kérdező kommentje:
15 F
2015. júl. 25. 15:05
2/5 anonim válasza:
tanulópénz, máskor lesz annyi eszed, hogy nem dolgozol feketén
3/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag semmit nem tehetsz.
4/5 anonim válasza:
Feketén dolgoztál és a főnököddel nem volt megbeszélve, hogy mennyit fizet - hát akkor?
Mindent megtettél ahhoz, hogy semmi jogod ne legyen reklamálni...
De hogy hasznos tanácsot is adjak: legközelebb először is beszéld meg, mennyi a fizetés, aztán pedig kérd írásba foglalva azt + lehetőség szerint bejelentett munka.
5/5 A kérdező kommentje:
kössz
2015. júl. 26. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!