Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az utóbbi két hónapban sikerül...

Az utóbbi két hónapban sikerült valamit eladni a jófogáson? Nekem semmit. Van két oldal ami úgy néz ki, hogy már pörög rendesen:nextapro.hu és a megunt.hu

Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 13:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mióta megszűnt az Olx semmit. A jofogas borzasztó, nem értem miért nem vették át az olx rendszerét. Pont azon gondolkodtam, h megnézem milyen más oldalak vannak. Még nem hallottam azokról amiket írtál, de megkeresem.
2015. aug. 3. 14:11
 2/17 anonim ***** válasza:
Az a gond, egyiken sincs értékelési rendszer.
2015. aug. 3. 23:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát az tényleg igaz,hogy nincs értékelési rendszer. De felhasználóbarát mindegyik, és folyamatosan fejlesztik. Én lehet,hogy megválok a jófogástól,mert nem sok értelmét látom.
2015. aug. 4. 14:06
 4/17 anonim válasza:
Úgy tűnik a www.megunt.hu már működik a szavazó.
2015. aug. 4. 21:50
 5/17 A kérdező kommentje:
Minden hirdetésemet levettem a jofogásról,egyszerűen nincs értelme az egésznek.
2015. aug. 6. 09:41
 6/17 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valamit nem tudsz eladni, nem biztos, hogy a jófogás hibája. Jófogás és a vatera a legnagyobb, ha ott nem sikerül, akkor nincs értelme átmenni máshová hirdetni.
2015. aug. 9. 15:47
 7/17 A kérdező kommentje:
A jófogás és a vatera (főleg ez)is arra megy,hogy a pénzt szedjék be. Míg megvolt az OLX egy csomó dolgot eltudtam adni,a jófogáson csak párat. Amióta összeolvadt semmit nem ér.
2015. aug. 10. 01:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem értem, a jófogásnak még egy fillért sem fizettem, mégis sok dolgot tudtam eladni rajta. Nem mind1, hogy mit hirdet az ember és mennyiért. Az olx megszünésével az emberek vagy a jófogásra vagy a vaterára összpontosítanak. Ilyen noname nextapro és megunt.hu oldalakon nem hiszem, hogy jobb lenne.
2015. aug. 13. 19:53
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy mindenki a vaterára és a jofogásra összpontosít. A jófogás korábban semmilyen előresorolásért nem kért pénzt,most bezzeg "mindenért". Azt,hogy az ember mit akar eladni,és mennyiért,nyilván körbenéz alaposan, és ennek figyelembe vételével hozza meg a döntést.Mivel az emberek tudatában korábban ott volt,(és még van) az olx,hasonló oldalakat keresnek.
2015. aug. 14. 15:15
 10/17 anonim ***** válasza:
kiemelés eddig is volt a jófogáson pénzért. Az előresorolásnál pedig letörlöd majd újra felteszed a hirdetést és máris előre van sorolva, ingyen. Ezt akár minden nap meg lehet csinálni. Csak ugye ehhez egy kis alap logika kell. Egyszerűbb mindig mindent fikázni. Ha valaki valamit venni akar, ezen a két oldalon a legalapvetőbb, hogy meg fogja nézni.
2015. aug. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!