80. 000 Ft-ot hogy lehet a legjobban felhasználni tizenhat évesen?
Hat hét munka után összegyűlt ennyi összeg, de semmi értelmes nem jut eszembe, hogy mibe lenne érdemes belefektetni. Barátnőm nincs, ahogy házi kedvencem sem. A hobbimhoz nem kell pénz.
Van egy aránylag erős gépem, tehát ezzel sincs baj.
Kérem olyasmit ne írjanak, hogy menjek bulizni, azt meg főleg ne, hogy k*rvázzam el, mert a hülyeségre pláne nem vagyok kíváncsi.
Devizál hagyd már magad, leveszik az oda-vissza váltásnál a 1,5-1,5%-os átváltási költséget és máris nem ér annyit.
Kérdező: 16 évesen semmi olyan égető dologra nincs szükséged szerintem, tedd el jó helyre és kész. Mindig kaptam régen szülinpra-karácsonyra egy kevés pénzt családtagoktól, soha nem szórtam el, mert mi a fenére. 18 évesen nyitottam bankszámlát és beraktam oda, legalább nem kell kp-val annyiszor szórakozni és tudok online is vásárolni, ha kell. Ennyi pénz meg befektetni nem lehet sehova, mert nem hoz érdemben hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!