Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 80. 000 Ft-ot hogy lehet a...

80. 000 Ft-ot hogy lehet a legjobban felhasználni tizenhat évesen?

Figyelt kérdés

Hat hét munka után összegyűlt ennyi összeg, de semmi értelmes nem jut eszembe, hogy mibe lenne érdemes belefektetni. Barátnőm nincs, ahogy házi kedvencem sem. A hobbimhoz nem kell pénz.

Van egy aránylag erős gépem, tehát ezzel sincs baj.

Kérem olyasmit ne írjanak, hogy menjek bulizni, azt meg főleg ne, hogy k*rvázzam el, mert a hülyeségre pláne nem vagyok kíváncsi.

2015. júl. 27. 21:31
 1/4 anonim válasza:
Nem muszáj mind elkölteni, ötvenet tegyél félre szűkösebb időkre. Harmincat meg költsd magadra pl ruhákra.
2015. júl. 27. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A legjobb ha magadra költöd, pl. nyelvtanfolyam, jogosítvány, bármilyen olyan dolog amivel hasznos tudást szerzel hosszú távra. De ha mindenképpen pénz formájában akarod megőrizni, akkor inkább valami devizában tartsd. (szinte mindegy melyik, bármelyik jobb mint ez az orbánforint :)
2015. júl. 27. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Devizál hagyd már magad, leveszik az oda-vissza váltásnál a 1,5-1,5%-os átváltási költséget és máris nem ér annyit.

Kérdező: 16 évesen semmi olyan égető dologra nincs szükséged szerintem, tedd el jó helyre és kész. Mindig kaptam régen szülinpra-karácsonyra egy kevés pénzt családtagoktól, soha nem szórtam el, mert mi a fenére. 18 évesen nyitottam bankszámlát és beraktam oda, legalább nem kell kp-val annyiszor szórakozni és tudok online is vásárolni, ha kell. Ennyi pénz meg befektetni nem lehet sehova, mert nem hoz érdemben hasznot.

2015. júl. 28. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 mivel a forint inflációja magasabb mint a nagyobb devizáké, így hosszú távon többet fog érni, a 1,5%-ot meg csak 1x-kell számolni
2015. júl. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!