Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal-re küldtek pénzt, de...

Paypal-re küldtek pénzt, de nem tudom felhasználni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Valaki segitsen legyszives. Ebayen eladtam egy dolgot, amin interneten keresztul kuldtem el mail-ben. Az emberke nekem elküldte előre a pénzt paypalre, csak most nekem azt írja, hogy Pending balance: (és az összeg amit elküldött)

meg ezt: While you establish a successful eBay sales history, you may not have access to your money for up to 21 days. You may get it sooner, but it may take longer if your buyer reports a problem with the sale.

Payment status: Completed - Funds not yet available

Most akkor ez mi lenne?

2015. máj. 14. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
"you may not have access to your money for up to 21 days"
2015. máj. 14. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
nehogy már elküldik a pénzt paypalre, és 21 napig nem tudom felhasználni, becseszne...
2015. máj. 14. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig így van.
2015. máj. 14. 18:13
 4/6 A kérdező kommentje:
atya ur isten, akkor most ennek mi ertelme van? Alapvetoen az lenne a legjobb, ha elkuldi, es mar tudok is venni akarmit akarok. Es a 21 napot muszaj leszek kivarni?
2015. máj. 14. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
ennek az az értelme, hogy védjék a vevőket a csalóktól
2015. máj. 14. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:

atya ur isten, akkor most ennek mi ertelme van? - ha lenne eszed, elobb elolvasnad a hasznalati utmutatokat es megtudnad, hogy mi hogyan, merre, mikor stb. Van rengeteg magyar oldal is, ahol szines kepekkel elmagyarazzak, hogyan kell hasznalni.

Leirok egy peldat, hatha sikerul felfogni miert is jo ez a 21 napos varakozas:

Veszel egy telefont eBayrol egy olyan eladotol, akinek csak nehany eladott termeke van.

Te kifizeted, o (a te vilagodban) azonnal megkapja a Paypaljara kuldott nehezkesen megtakaritott penzedet, es kuld egy emailt, hogy koszi, feladtam a termeket. Te meg varsz es varsz es vagy nem kapsz egy nagy lofutyit sem, vagy kapsz egy dobozt, amiben van valami vicc.

De addigra az elado mar lelepett. Kivette a Paypalrol a penzt, megszuntette az eBay regisztraciojat, te meg mehetsz panaszkodni ahova tudsz.

Vagyis az ilyen aljas csalo gazemberektol vedik a vasarlokat azzal, hogy legalabb 21 napig nincs hozzaferesuk a penzhez. Ez eleg ido arra, hogy a vasarlo jo esetben kezhez kapja a termeket es ha valami baj van vele, akkor tud panaszkodni.

Amugy minel tobb cuccot adsz el, annal kevesebb ideig kell varni. En mar tobb mint 10 termeket eladtam, nekem mar csak kb. 1 het a varakozasi ido.

2015. máj. 18. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!