Hogy szedjek össze 30 nap alatt 16 ezer forintot, ha nincs munkám?
Figyelt kérdés
Minap megbüntettek, és kaptam egy csekket. Egy hónap haladékot kaptam rá, hogy befizessem, de jelenleg semmi munka viszonyom nincs. Hogy tudnék egy hónap alatt összeszedni. Avonozok is, de azt esélytelennek találom, mert az elég kevés amit kapok. Valakinek valami ötlet?2015. márc. 4. 19:57
1/5 Cicaa1995 válasza:
Hát ha van valami felesleg cuccod,akkor add el
vaterán,olx-en,én egyszer 1 nap így kerestem 15 ezer forintot
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg esetleg a tippmixet. Felteszel 1-2 ezer Ft-ot, és megpróbálsz nyerni vele 17-18 ezret. Be is jöhet akár, nem olyan óriási a szorzó.
5/5 A kérdező kommentje:
Providentet megakarnám, de attól félek, rámszállínak, ha nem tudom időbe befizetni a megfelelő összeget.
2015. márc. 12. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!