Ebay fontos kérdések?
Mert múltkor, ugyan nem az e-bayről, de kínából rendeltem pár dolgot, és 2 hónapot kellett rá várni, és több termék sérülten érkezett.
Szerencsére azokat meg tudtam csinálni, de nem hinném, hogy egy parókával boldogulnék, ezért félek e-bayről kínából rendelni. Láttam amerikából is azt a terméket, de kétszeres áron.
Betartják a kiszállítási időt?
Mire kell figyelni rendelésnél?
Honnan éri meg jobban?
Én az eddigi rendeléseimmel meg vagyok elégedve :) a szállítási időt mindig betartják, de ha Hong Kongból rendelsz, akkor az sokkal több idő :/
Az eladó értékeléseire érdemes odafigyelni, de ha nem jön meg a csomagod, akkor van olyan lehetőség, hogy az eladó vagy újraküldi a csomagot, vagy az árát visszakapod.
Nagyon köszönöm a választ, sokat segítettél. :)
Egy kérdést még megengedsz? Hong Konghoz eleve több szállítási időt írnak, vagy nekem kell kalkulálni? Ha augusztus elején rendelek, október eleje felé azért csak ideér, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!