Hangfallal kapcsolatos kérdések (? ). Fontos!
Nos, először is: Csináltam pár képet az én is hangszórómról. :)
1. Szóval, a gépházas képnél láthatjátok, vagy nem, én az a lényeg, hogy tudom hogy nincs rózsaszín kábelem, ebből adódóan nem is tudom használni a mikrofont.
2. Ha bedugom az új fejhallgatómat akkor csak az egyik fele szól.
Ilyen a csatlakoztató:
Ha teljesen be van dugva, csak a jobb szól, ha egy kicsit kijjebb húzom csak a bal, ha még jobban kihúzom, minden megy, még a hangszóró is... :D
1. Ez nem hangfallal kapcsolatos
2. Ez nem is kérds. Állítás.
Meg kell erősíteni a tapasztalatod, amit leírtl? Vagy mi?
Krdezbi se tudsz , meg helyesen rni se. Kérdezel s nem használsz kérdőjelet.
Irónikus ki kritizálja a helyesírásomat. :) És megerősítéwt, vagy normális választ várok.
Tudtad? Vannak olyan mondatok, amiknél két fajta írásjel is alkalmazható. Pl:szólások, közmondások.
1.) Hogy nincs mikrofon csatlakozó, azon így nem lehet segíteni, nincs külön mikrofon aljzata a szabályzónak?
2.) Ha másik fülessel hibátlanul szól, akkor az összekötő fehér jack kábel egy selejtes darab, ki kell cserélni. Ha minden fejhallgató így viselkedik, akkor viszont a szabályzóban lévő csatlakozót kell kicserélni.
Oké, ha a Line in-be dugom jó, mindegyikből jön a hang.
Már csak a mikrofon problémát kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!