Hol a legolcsóbb az élet a forró égöv mentén? /Afrika kivételével/
Figyelt kérdés
Amerika-Ázsia-Szigetek jöhetnek szóba/lakás rezsi étel ital stb.Sri Lanka?2015. júl. 19. 12:20
1/7 anonim válasza:
Ha nem kizarolag a koltsegeket nezzuk, hanem azt is, amit a penzedert kapsz meg az orszag fejlettseget es kozbiztonsagot, Thaifold verhetetlen.
2/7 A kérdező kommentje:
Ott már voltam,de turistaként egész más /étterem,ajándék vásárlás stb./
2015. júl. 20. 09:22
3/7 anonim válasza:
Kirandulni akarsz vagy ott elni?
4/7 anonim válasza:
"de turistaként egész más /étterem,ajándék vásárlás stb./"
Ezt hogy erted? Vehetsz kajat olcso utcai arusoktol, ahogy az ottaniak csinaljak, nagyon olcso es ha figyelsz, hogy friss legyen es olyansmi amit foztek, nem lesz bajodd tole.
5/7 A kérdező kommentje:
Ott élni!--ezért lettem volna kíváncsi havonta mennyiből lehet megélni rezsivel együtt cca.
2015. júl. 20. 17:35
6/7 anonim válasza:
Mik az igenyeid, egy profi legkondis lakasban akarsz lakni, aminek a kozeleben van plaza, mozi, vilagszinvonalu korhaz, bank, konditerem, stabil internetkapcsolat, vagy megelegeszel egy bambuszkunyhoval is? Bangkokban szukseged lesz havi 250 ezer forintra, Chiang Rai-ban viszont eleg lehet 150. Ha megtanulod a nyelvuket es fozol magadnak, ennel kevesebbol is ki lehet jonni.
7/7 A kérdező kommentje:
Mivel Bangkokban és Pattayan voltam,akkor inkább az óceán mellett!!!Bangkokban semmiképp/nagyon sok ember óriási forgalom stb.
2015. júl. 20. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!