Ti mit tennétek?
Mind1 milyen okok miatt de 10 hónapra Afrikába kell költöznünk (anyum foglalkozása miatt).Nem tudom mit tegyek,választhatnám azt,hogy apukámhoz költözök de anya nagyon nem szeretné és ha felhozom a témát a húgom is rögtön elkezd sírni. Gyűlölöm a meleget és nem tudom,hogy képes lennék-e ott élni,oda járni suliba,van ott egyáltalán iskola? Amúgy van egy kis faluba,városban ahhoz közel ahol élni fogunk...De valószínű,hogy ha vissza jövünk évet kell ismételnem mert azt az évet a sulim nem fogadja el.. Szerintetek? Ti mit tennétek?
15/L
De mégis HOVA? Olyan nincs, hogy Afrikába költözöl. Költözhetsz egy afrikai országba, van belőle 54.
Azt viszont garantálni tudom, hogy vannak iskolák ott is...
Ha ennyire buta vagy, hogy a nevét se voltál képes rendesen megjegyezni, ne menj. Van Zambia és van Namíbia, mind a kettő a regionálisan fejlettebbek közé tartozik, Namíbia főleg, kb. Szerbia és Bosznia fejlettségi szintjén áll.
Vannak nemzetközi magániskolák az ilyen helyeken, de nyilván nem ezerfős kisvárosokban, hanem Windhoekban és Lusakában. Ha a munkája révén valami nemzetközi bánya/olajcég vagy valami nagy nemzetközi NGO soktízezer dollárosan megfizetett dolgozója lenne, akkor az ellátási csomagba a család is beletartozik, nektek is lenne külön iskola. Ha hippiskedni menne árvaházat építeni akkor meg felesleges elrángatnia téged. Süt a válaszaidból az, hogy nem akarsz menni, szóval ne tedd, anyádat meg győzd meg.
Én viszolygok Afrikától a rossz politikai, biztonsági, egészségügyi helyzet miatt. De ha beírod a Google képkeresőjébe Zambia nevét, egy negatív kicsengésű képet sem látsz. Ezek alapján úgy tűnik, hogy egy stabil hátterű országba készültök.
Ha pedig az osztályismétlés a problémád, akkor még ott a lehetőség, hogy különbözeti vizsgával a régi osztályodban folytasd a tanulmányaidat. Nem hinném, hogy a tanáraid ki akarnának szúrni veled.
Szerintem most sokan szívesen cserélnének veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!