Ha kapom a FHT és közmunkára küldenek akkor ott hány napot kell ledolgoznom, hogy utána felmondok és újra kapjam a FHT?
Közmunkán nem mondhatsz fel, különben bukod.
Ezen kívül az adott időszakra meg kell legyen akárhány ledolgozott napod, ami csak közmunkából nem lesz meg.
Szóval szívás.
Micsoda hülye kérdés ez?
Nem érdemes otthagyni, mert akkor semmit nem fogsz kapni, de ha közös megeggyezéssel mégy el, akkor se közvetítenek ki,másik közmunkára, a munkaügyön,
pl.nekem 2016, febr.18.ig van szerződésem a vízügynél, közmunkaprogramban vagyok, dolgozni kell a 40fok kánikulában, is, cserjézés kaszálás, =ördögi kör.
Kivéve akkor érdemes felmondani, ha van a közelben egy tuti melohely, ahová fel is vesznek, és legalább a min.bért megadják...
El kell, hogy keserítselek! :-)
A pénzért dolgozni is kell!
Ne mondj fel!
3. válaszoló!
Reméljük Te és a családtagjaid is köz(rabszolga)munkán fognak megrohadni! Majd akkor megtudod, hogy milyen!
valami undorító ahogy beszéltek szegény kérdezőről..
2diplomával engem is közmunkára küldtek, utcát seperni..
eddig ilyen nagyszerű ajánlatokat kaptam:
-kukaürítés, szemétválogatás
-mosodában szaros lepedő sikálás
mindegyiken megjelentem elmentem, ott voltam.
azt mondták törékeny nőnek nézek ki , nemtudnak alkalmazni vagyis NEM AZ ÉN HIBÁM!
másik ami normális volt: hivatalsegéd.
elfogadtam volna, még közmunkás bérért is inkább minthogy ne legyen munkám, 40et hívtak oda, 5fehér volt, természetesen a kisebbséget alkalmazták mert ők hátrányos helyzetűek..
most az utcaseprest nem fogadtam el , ezért kizártak...
Utolsó válaszoló!
Nem kellett volna lemondani. (Főleg most amikor hamarosan elfogadják a tv. módosítást arról, hogy felsőfokú végzettséggel nem küldhetnek ki köz(rabszolga)munkára szemetet szedni.) Lobbiznod kellett volna, hogy ne utcát seperni küldjenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!