Eladtam egy terméket, pay palon keresztül fizettek. Csak miután elküldtem a nyomonkövetési kódját a terméknek utána jelenik meg a paypalon a pénz? (dhl-el küldeném)
Ez a 21 nap kizárólag eBay-es eladásra érvényes, egyéb esetben azonnal hozzáférhető a pénz.
Kérdező, téged valószínűleg át akarnak verni a nigériai módszerrel. Ha leírod a részleteket, kiderül.
Elküldeni csak akkor szabad, ha már megvan a pénz. Ha látsz olyat a Paypal accountodban, hogy "bill from" és a név mellett egy összeget, akkor tuti át akarnak verni téged a gyenge angoltudásodat kihasználva. Láttam már több embert ezen az oldalon, akit így vertek át. Szegények azt hitték, hogy pénzt kaptak, közben meg csak egy számlát küldtek nekik. Ők gyanútlanul elküldték az árut, és rácsesztek.
Kérdező, mondj részleteket.
nekem az áll ott hogy Type: bill to, aztan az email cime, status: pending
és email címemre kaptam egy emailt assistencia paypal-tol hogy elküldte pénzt de csak akkor jelenik meg a paypal accountomban a pénz ha elküldöm a követési számot az operacao-on-line@europe.com címre. ez normális?
LOL
Téged is beakarnak malmozni :D Ha pending a státusz akkor nem küldte el a pénzt. Ameddig nem kapod meg a pénzt addig ne küldjél semmit. Lehetséges, hogy csinált valami kamu paypal emailt és a supportnak adja ki magát nem ez a lényeg a lényeg az ami a számládon van, ha pending a a tranzakció akkor ne küldjél senkinek semmit.
"Csak miután elküldtem a nyomonkövetési kódját a terméknek utána jelenik meg a paypalon a pénz?"
Ilyen nincs, nem létezik. Ha feladod, úgy, hogy el sem küldte a pénzt akkor annak a terméknek búcsút inthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!