Ha rairok egy mamut cegre egy rendes uzenettel aminek az a tartalmi lenyege hogy halas lennek ha adnanak egy bizonyos termeket, szerintetek adnanak?
Figyelt kérdés
pl intel, asrock, samsung, huawei stb
lenyeg hogy egy nagyobb vallalat. szepen megfogalmazott uzenet hogy szegeny vagyok, es regota vagyok arr hogy a termekuket hasznalhassam stbstb.
nem konkret termeket kernek (pl i7, S6, stb) hanem csak hogy egyet adjanak :D
szerintetek mennyi az eselye hogy adnak valamit is?
vajon hany ilyen levelet kapnak?
postai level hatasosabb mint az email?
2015. júl. 12. 14:06
1/5 anonim válasza:
Esélyed sincs. A nagyobb cégek havonta több száz kunyeráló levelet kapnak. Nemhogy "szegény" magánemberek, de még intézmények is ostromolják őket, hogy jótékonykodjanak, meg ingyen termékeket adjanak. Szóval immunisak már az ilyesmire.:)
2/5 anonim válasza:
a leveled még csak el sem olvassák
3/5 anonim válasza:
Ez most komoly? Masnak etelre nincs penze, te meg szamitogepet koldulsz?
4/5 anonim válasza:
Hát nem éppen fizikai termék, de én egy szoftver kaptam már így. Mivel itthon gyakorlok meló mellett (programozás, CAD, stb.), nem sulin, vagy nem pont ez a munkám, ezért nekem kellett volna megvenni saját pénzből. A program alapára másfél millió fölött van. Írtam nekik, hogy mi a szitu és adtak egy 365 napos licencet, egy géphez rendelve. Annyi megkötés volt még benne, hogy kivették azt az opciót, amivel egy adott formátumba tudtam volna menteni (ez a formátum kell más programhoz, ami feldolgozza, tehát ezzel már konkrétan "gyártani lehetne", ezért vették ki.)
5/5 A kérdező kommentje:
melyik program volt ez? :)
2015. júl. 12. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!