Házasság állampolgárságért?
Figyelt kérdés
Sürgősen szükségem lenne egy nagyobb összegű készpénzre, és hallottam hogy páran csináltak már ilyet. Tényleg fizetnek ezért? Megéri? Egyáltalán hol lehet ilyesmit meghirdetni? Vagy hogy működik. Tudom, hogy ez nem igazán helyes, sem törvényes, de kétségbeesett vagyok. Egyáltalán nem biztos, hogy valóban ezt akarom, de tudni akarom hogyan működik. Kérlek, ne ítéljetek el!2015. júl. 10. 16:08
11/11 anonim válasza:
tudtommal olyan sokat nem lehet ezzel keresni, bár kinek mi a sok. Hollandiában amit halottam olyan 5000 eurót fizetnek a marokkoi férfiak ezért de ebböl még vissza kell osztani valamennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!