Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Házasság esetén be lehet adni...

Házasság esetén be lehet adni az összes iratot az okmányirodába újítani egyszerre vagy sem?

Figyelt kérdés

Személyigazolvány nélkül én úgy tudom nem lehet útlevelet igényelni.

Viszont nekem már van de le kell cserélnem mert házasság kötés miatt minden iratomat cserélni kell. De vajon mennyi idő ez?

Meg kell várnom az egyiket a másik után vagy mehet egyszerre, és hogyan tudom megsürgetni az iratok gyorsaságát?

Legfőként az útlevélre a személyigazolványra és a lakcímkártyára lenne most a legnagyobb szükségem.

2013. júl. 5. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:

- a lakcímkártyát ott helyben megkapod, arra nem kell várni

- személyi, útlevél 1 hónap, lehet egyszerre intézni

- csináltass 1500 Ft-ért ideiglenes személyit, amit szintén megkapsz ott helyben

- ha az útlevél sürgősen kellene, akkor lehet gyorsított eljárással kérni a Központiban, de meglehetősen borsos ára van

- ha van jogsid, azt is intézni kell és az autó forgalmiját is, ha van a neveden autó

- emellett adókártya, TAJ kártya, ezeket a megfelelő helyeken szintén egyből elkészítik

2013. júl. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!