Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről? Balaton...

Mi a véleményed erről? Balaton-vendéglátás

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 1. 02:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Na végre egy normális kérdés! Undorító, amit a Balatonon csinálnak. Olyan mint Kuba! Drága, de legalább szar.

Nekem is volt ismerősöm, szakácsként végzett és kapott is egy nagyon jó étterembe külföldön állást, nade csak októbertől. Gondolta, hogy lemegy Balatonra egy szezonra és persze, hogy lehúzták elég komoly pénzt nem kapott meg, csak a minimálbért. Mesélte, hogy inkább nem is mondja el, miből kellett ételt csinálnia, nem valami guszta. Persze mindenzt azért, hogy plusz 500 forintot nyerjen a kaján a tulaj. A magyarok régi rossz szokása hogy ami jól működik azt rövid távon lerabolják, és így tele van dilettáns igénytelen zimmer Ferivel a part. A külföldiek meg nem hülyék, addig jártak ide amíg megérte nekik, most meg már inkább elmennek a horvát tengerpartra ugyanannyiért.

2015. júl. 1. 04:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A Balaton addig volt tele, amig a berlini fal és a vasfüggöny megvolt. És a keleten rekedtek nyugati rokonai ideutaztak találkozni velük. Amióta gengszterváltás volt, és leomlott a fal, azóta nem éri meg senkinek idejönni találkozni, mert igen, a horvátoknál is (és bárhol máshol) olcsóbb vagy ugyanannyi pénzért tizszer jobb kiszolgálást és körülményeket kapnak.
2015. júl. 1. 06:09
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Van benne igazság, de sok a hülyeség is. Ki kényszeríti őket, hogy dolgozzanak 14 órákat heti 7 napban ennyi pénzért? Ha senki nem vállalná el, akkor nem tudnák megcsinálni.

Ráadásul a jatton való sírásról szól a szöveg fele. Mi a búbánatért kéne még 30%-ot fizetni, mert 1 óra után elém ba*sza a kaját? Mert szolgálatatás? A munkák nagy része valamilyen szolgáltatás mégsem jár érte borravaló. Azért kapja a fizetést, hogy megcsinálja. Örüljön, ha kap valamit pluszba és ne követelőzzön.

2015. júl. 1. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Rántotthús én is tudok sütni, majd egy szezonban kibérelek egy büfét ha lesz rá 1-2 millióm...
2015. júl. 1. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Most ha elolvasom a cikket, akkor szerintem ezt írja le :

"-Én ebben dolgozom, szerintem is vállalhatatlanul gyenge a kiszolgálás, az ételek minősége, de azért fel vagyok háborodva,hogy kevés a jatt."

Ez számomra vicces. Én mindenhol adok , de mondjuk ilyeneket olvasva csak lebeszélnek róla.

A munkáltatót is lehet támadni, de azért a cikkben is elismerik,hogy az alkalmazott is azonnal lop mikor lehetősége van. Ott is azonnal megy a csalás az adóval mikor lehetőség van.

Tehát ugyanaz a történet a munkavállaló is azonnal ugrik minden lehetőségre, a munkáltató is, csak neki több lehetősége van.

2015. júl. 1. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék találkozni azzal az emberrel, aki kitalálta, hogy 10 % borravalót kell adnom, akkor is, ha messziről dobja az asztalomra a pincér az agyonégett rántott húst!
2015. júl. 1. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!