Szerintetek egy Balaton parti kis csárdában egy szakács elegendő?
Figyelt kérdés
Másodállásként bevállalnám, viszont egyedül lennék mi a véleményetek,tapasztalatotok?2015. márc. 16. 20:06
2/5 anonim válasza:
Egy szakács, méghozzá másodállásban? Elég érdekes...
Tudni kéne részleteket, de ha a la carte van, akkor lehetetlen normális minőségben és elfogatható időn belül dolgozni egyedül. Ha nincs forgalom és csak szállingózik 1-2 vendég, azt még el lehet bírni, de ha egyszerre bejönnek 10-es és 7 félét rendelnek, akkor már káosz lesz.
Főleg ha nincs sok tapasztalatod.
3/5 A kérdező kommentje:
Én a la carte-os konyhán dolgoztam ez egy egyszerübb kis gyorsbüfé.
Igazából ezt hétvégente csinálnám illetve szabadnapokon beugrósként.
2015. márc. 16. 21:36
4/5 anonim válasza:
Ja, ha egy gyorsbüféről beszélünk, akkor az egész más. Nekem a csárda kicsit mást jelent.
Úgy elég lehet egy ember, de ez szintén a helytől függ. Ha forgalmas helyen van, akkor a főszezonban biztos nem fogsz unatkozni, főleg hétvégenként.
5/5 anonim válasza:
Hát ha hamburgert dobsz össze, meg lángost sütsz, akkor elég lehet. Egy Jókai bableveshez korzikai brassóival nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!