Aki irodai munkakörben dolgozik, annak mettől meddig tart a munkaideje?
Illetve hol dolgozik, mit csinál. (nem kell kiírni a munkahely nevét; elég annyi, hogy kft-nél, vállalkozásnál, vagy hivatali helyen, stb)
Én 8-tól fél 5-ig dolgozom hétfőtől csütörtökig, pénteken 8-től 2-ig.
De vállalkoznál simán tovább kell pénteken is, tehát a 8-16 óráig munkarend gyakori.
Személy szerint rühellem ezt a kései irodai munkaidőt, szívesebben lennék 6-14 óráig, vagy 7-től 15 óráig, de eddig nem találkoztam ilyen munkával.
Szabadabb lenne a délutánom házimunkára, vagy bármi másra. De amikor fél 5-ig vagyok, 5 körül hazaérek, és álljak neki a házi munkának (főzni, stb) aztán jön is az este, annyira borzasztó......
Egyébként sejtem, hogy azért van ez, mert délután kel intézni a dolgokat, nem pedig reggel 6-7kor fog csörögni a telefon.
De ahol pl. vállalkozásnál termelési téren gazdasági, pénzügyi munkák vannak, ott simán lehetne korábban kezdeni.
Autóipari cégnél dolgoztam GyMS. megyében , falun.
8-16:30-ig tartott az irodásoknak a hivatalos munkaidő. A jó droidok 7-17/18 óráig zizegtek, nem mintha annyi munkájuk lett volna. Aki időben hazament arra úgy néztek mint a gyújtogatóra. A túlórákat sem fizették ki mindig . Pénteken délután általában értekezlet volt, ilyenkor legalább 17 óráig sziporkáztak az ötletek. 17:30-ra értem haza, ha időben elindultam és már semmihez nem volt kedvem. Az én munkámat is simán el lehetett volna végezni 6-14-ig és így járhattam volna a melósokkal ingyen busszal. Most már nem végzek irodai munkát, de nem is hiányzik.
Hát igen, szomorú ez.
3. válaszoló,
most mit dolgozol, ill. milyen munkaidőben?
fúú..
megkérdezném, hogy miért nem váltasz másik helyet, de gondolom nem olyan egyszerű :/ ezért vagyok én is még itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!