Cégvezetők, irodai munkakörben dolgozók: szerintetek komoly hátrányt jelent elhelyezkedés szempontjából, ha a Microsoft Office verziók közül csak a 2003-as használatában vagyok jártas?
Attól függ - az alap funkciók szinte semmit sem változtak.
Vagyis szerintem nem feltétlenül okoz nagy problémát, kevés újdonságot kell majd megtanulnod.
Én gyakornokként alapvetően azt veszem észre hogy a dolgozók nagy része kb használni se tuja a programot, vagy csak nagyon alap szinten. Esetleg a titkárnők akik jobban képbe voltak vele.
Amúgy az alap dolgok kb ugyanazok, de legegyszerűbb ha letöltöd a többi verziót is, és akkor képben leszel vele.
Ha túljutsz a beszélgetős körön próbafeladatot fognak adni, amit vagy időre kell csinálni, vagy olyan is volt hogy egy nő azt figyelte merre viszem az egeret, tudom-e mi hol van.
A 2007-es verzióban van változás, kb. mindent máshova pakoltak, azt mindenképp nézd át, én egy helyen azon csúsztam el, hogy már régóta 2007-est használtam ott meg még egy régebbi verzió volt és alig emlékeztem, mit hol keressek (itt figyelt a nő mögöttem és szólt, hogy nem abban a sarokban van... remélem találtak egy excelb.u.zit, aki egy centimétert nem tett rossz irányban az egérrel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!