Ti hogyan írnátok bele az önéletrajzotokba 2,5 év mekis melót?
konyhai kisegítő voltál, semmi több. burgerforgató mint szakma nincs, nem írhatod bele, hülyének látszol vele.
" termelési irányító egy amerikai multinál" - Haha, jó vicc, szintén ne írd bele, mert 1. hülyeség, 2. nem az voltál.
nekem 12 órás gyári munka tapasztalatom van.beírtam a gyár nevét és hogy nekem ez miért volt jó vagy miért előnyöm: terhelhető vagyok,bírom a monotonitást stb..
ha csak nem a vendéglátásban akarsz dolgozni, lehet bele se kéne írnod, csak, hogy 2,5 évig más területen dolgoztál. ha interjún rákérdeznek akkor.
de ez a termelési irányító egy amerikai múltinál..nem jó, mert ha rákérdeznek akkor mit mondasz?
sokszor irányítottam a termelést...
pl 6 big macet kérek, 12 sajtburgert..
szóval szerintem nevezhetem magam termelési irányítónak is.
Irányítottam a termelést.
rajtam is volt elég nagy felelősség
be kellett tartani a standardokat...
ne készüljön túl sok burger mert ugye csak 10 perceket állhatnak a melegítőben.
én pedig tapasztalt konyhásként fel tudtam mérni a vendégek számából hogy mennyi burgert szükséges gyártani.
Ehhez komoly tapasztalat kell és gyakorlat.
Írd, hogy külföldi munkavégzés, és ott, hogy mit csniáltál.
Hangsúlyozd ki, hogy a nyelvtanulás és az idegen kultúrában való tapasztalatszerzés volt a célod. Ezzel el is kented, hogy csak burgert forgattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!