Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti hogyan írnátok bele az...

Ti hogyan írnátok bele az önéletrajzotokba 2,5 év mekis melót?

Figyelt kérdés
szóval úgy kellene beírnom hogy versenyképesebbnek tűnjön kicsit...vagy egyszerűen csak beleírjam hogy burgerforgató voltam...esetleg termelési irányító egy amerikai multinál?Marketingesek, prosok meg a többi..hogyan kell ezt beleírni úgy hogy jól hangozzon?
2015. jún. 19. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:

konyhai kisegítő voltál, semmi több. burgerforgató mint szakma nincs, nem írhatod bele, hülyének látszol vele.

" termelési irányító egy amerikai multinál" - Haha, jó vicc, szintén ne írd bele, mert 1. hülyeség, 2. nem az voltál.

2015. jún. 19. 15:14
 2/10 anonim válasza:

nekem 12 órás gyári munka tapasztalatom van.beírtam a gyár nevét és hogy nekem ez miért volt jó vagy miért előnyöm: terhelhető vagyok,bírom a monotonitást stb..

ha csak nem a vendéglátásban akarsz dolgozni, lehet bele se kéne írnod, csak, hogy 2,5 évig más területen dolgoztál. ha interjún rákérdeznek akkor.

de ez a termelési irányító egy amerikai múltinál..nem jó, mert ha rákérdeznek akkor mit mondasz?

2015. jún. 19. 15:15
 3/10 A kérdező kommentje:

sokszor irányítottam a termelést...

pl 6 big macet kérek, 12 sajtburgert..

szóval szerintem nevezhetem magam termelési irányítónak is.

Irányítottam a termelést.

2015. jún. 19. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem írányítottál te semmit. A termelés irányìtás egy komoly szakma, a burgerforgatás nem.
2015. jún. 19. 15:32
 5/10 A kérdező kommentje:

rajtam is volt elég nagy felelősség

be kellett tartani a standardokat...

ne készüljön túl sok burger mert ugye csak 10 perceket állhatnak a melegítőben.

én pedig tapasztalt konyhásként fel tudtam mérni a vendégek számából hogy mennyi burgert szükséges gyártani.

Ehhez komoly tapasztalat kell és gyakorlat.

2015. jún. 19. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem komoly szaktudás. Egy majmot ha betanítasz, az is megcsinálja.
2015. jún. 19. 16:00
 7/10 A kérdező kommentje:
miért csinálná meg? ő is fel tudja mérni a vendégek számából hogy mennyi burger kell? ez bizony komoly munka.
2015. jún. 19. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Írd, hogy külföldi munkavégzés, és ott, hogy mit csniáltál.

Hangsúlyozd ki, hogy a nyelvtanulás és az idegen kultúrában való tapasztalatszerzés volt a célod. Ezzel el is kented, hogy csak burgert forgattál.

2015. jún. 19. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
XD XD XD
2015. jún. 20. 01:42
 10/10 A kérdező kommentje:
ne nevess, mit nevetsz? ez egy komoly kérdés.
2015. jún. 20. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!