Egy 20 eves fiatal hogyan tudna legalisan meg egy fizetesrevalot megkeresni?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok, lassan 1 eve vegeztem a sulival, azota dolgozom. Egyre inkabb ugy erzem, hogy ami penzt munkaval keresek, nem eleg. Tobb honapja halasztom, hogy fogorvoshoz menjek, ha meg elmegyek, nem jut egy 3-4 napos kirandulasra itthon a szabadsagido alatt.
Mar arra is gondoltam, hogy az emberiseg legosibb munkajaval tegyek szert egy kis,plusz bevetelre.
Mi lenne a megoldas? Mas hogyan csinalja?
2015. jún. 17. 19:49
1/11 anonim válasza:
Az eszemért és a tudásomért fizetnek meg, nem pedig a testemért. Többet keresek vele, mint dugással keresnék.
2/11 anonim válasza:
Mondjuk tanulj valami hasznosat, meg fiatal vagy, valoszinuleg konnyen megduplazhatnad a jelenlegi fizut.
3/11 anonim válasza:
Meló mellett estin vagy levelezőn tanulj valami keresettet!
4/11 anonim válasza:
Nem gond ha a "legősibb munkával" szerzel pénzt, az is tisztességes adófizető szakma.
5/11 anonim válasza:
regisztrált prostis oldalakra és várd a hívásokat. egy alkalom kinézettől függően 10-50 ezer huf. Adózatlan tiszta pénz.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még, de előttem már írták páran a prostitúciót. Ha benne vagy, - és a kérdésed alapján igen - akkor használd ezt ki, mert tényleg jó pénzek vannak benne. (tapasztalat.)
8/11 anonim válasza:
Például fogod magad és kimész külföldre. Ugyan azzal a kulimunkával amivel itthon túlórával jó, ha megkeresel 100-120 ezer HUF-t, azzal külföldön annyit kereshetsz, hogy saját talpra tudsz állni és fejlődni, továbblépni. Itthon csak konverzálod magad, ergo a későbbiekben nehezebb lesz kilépni.
9/11 anonim válasza:
Jé, neked van munkád? 2 évig pályakezdő voltam...
Ne baragudj, de ahogy írsz, inkább rinyálás. Marha jó dolgod van. Fogorvoshoz elmenni nálam luxus, nemhogy kirándulni...
Ha csaj lennék és csak havonta verhetnék pénzt el a fogorvosnál, akkor sem prostituálódnék...a tartás, önbecsüléshiány és a könnyebb út....ez jellemző a legtöbb kiscsajra
24f
10/11 A kérdező kommentje:
Mondta valaki, hogy csaj vagyok?
2016. jan. 2. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!