Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Dániában megszűnik a...

Ha Dániában megszűnik a készpénz akkor a dán koronámat egy ideig még elfogadják a pénzváltók vagy bankok?

Figyelt kérdés

FORRÁS:

[link]

2015. jún. 15. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
De még az élelmiszerboltok is, amint az a cikkből kiderül.
2015. jún. 16. 00:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Elolvastad a cikket, vagy csak a címét? Sehol nem írja, hogy megszűnik a készpénz, csak egyes helyeken lehetőség lesz a készpénz visszautasítására.
2015. jún. 16. 10:49
 3/6 anonim válasza:
Nem, már nem lesz lehetőséged elkölteni, de még beváltani sem. Ez egyik napról a másikra történik, úgyhogy figyeld a híreket, nehogy lemaradj.
2015. jún. 16. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Az első két válaszólónak üzenem,hogy elolvastam a cikket természetesen,azért linkeltem.

A kérdésem a "HA" kulcsszóra irányult,tehát ha ez bekövetkezne,hogy valóban teljesen megszűnne(jelengleg még az élelmiszerboltokban is elfogadják így igaz).

A 3.válaszolónak,pedig köszönöm szépen a válaszát erre voltam kíváncsi :))

2015. jún. 16. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Tehát jól értem, hogy a kérdésed az, hogy ha bekövetkezne, akkor bekövetkezne-e?

A 3. válaszban lévő erős iróniát meg nem sikerült felfedezned...

2015. jún. 16. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:
igen így van.Tehát ha bekövetkezne,hogy megszűnne teljes mértékben a készpénz ebben az esetben elfogadják-e a pénzváltók vagy a bankok a dán készpénzt még egy ideig
2015. jún. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!