Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » JOGTALAN Feljelentés.!?...

Gaborzsuzsa kérdése:

JOGTALAN Feljelentés.!? SZERINTETEK AGGODJAK? Kérlek irjon vagy írjatok nekem akik ebben jobban szakértők mint én. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Akkor le irnam mi történt velem… Szoval kb kettő max.3 hete törtent hogy eladtam 1felsöt Vaterán. De elötte jofagason nö kérte tőlem. Mivel a vateran le ütöte eg masik és át utalta az árát idöben, igy neki postáztam. Idökzben a nö is utalt nekem mert irtam neki hogy ha nemérkezik par nap alatt az összeg karytamra övé lehet. De ö hamrabb utalt, mitn a parnap letelte. Igy midnketen utaltak. Vaterásnak postaztam i. , , A masik VEVÖNEK. ”pedig irtam h. mi történt . és néhany nap alatt visszafizetem pénzét mert ugyebar igy jogos. De mivel nincs Netbankom h. utaljam vissza. ,? ide otp hozzam legközelebb 52kmre vagy kértem idöt tölle. Amit irt is h. semmibaj ha tudom majd vissza küldöm. Jo …eltel kb 4nap mire irt h. mivan már, , kisé ideges. Stb. irtam h. nem jártam azotasem arra de ne aggodjon rendzem idöben. Igyis volt. De eközben a megbeszél idö helyett h .30 . -án utalok neki jeleztem h. hétvége miatt nem jön fizetésem é h. rendezni 2án fogom. (amugy 3000rtol van szo. ) ma reggel be is fizetem vissza neki a 3000 ft-os tartozasomat. De erre ö reggel mar irt nekem 8:20 kor h. megette ellenem a feljelentést

Csak h. , én nem voltam gépnél nem láttam ezt csak délután 4 kor miközben reggel 11kor már visszafizetem neki a pénzet. MIT TEGYEK?

Írtam neki hogy vissza utaltam, még semmit nem irt..

vajon tényleg feljetett??? pedig nem hazudtam, nem loptam meg. !!az igért időben megkapta pénzét. …? SZERINTETEK Van mitől tartanom..? meg kértem levelemben ezekutan h. vonja vissza az ellenem tett feljelentést mert meg térítettem az összeget és szerintem alaptalan. söt nem is értem hova rohant ennyire….

=( VÁLASZAITOKAT KÖSZÖNÖM Előre is.!

2015. jún. 2. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Fel lehet adni pénzt postai utalványon is a lakcímére. Igaz, hogy kicsit drágább, de a békesség annyit megér.
2015. jún. 2. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy hazudik a feljelentést illetően, egyébként pedig nincs mitől tartanod.
2015. jún. 2. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai fájdalom volt elolvasni a "kérdést"...
2015. jún. 2. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

- 99,99%, hogy nem jelentett fel

- Nincs netbankod 2015-ben? wtf?

- Kit érdekel mikor jön fizetésed? ELKÖLTÖTTED a nő pénzét ami nem is a tied?!

- Ne üzletelj az interneten mindenki érdekében...

2015. jún. 2. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató és sokat jelentő valaszokat! Párom ezen az állásponton van... hat el mellékeltem neki a foto is az atuléasrol az igaz h. nincs netbankom de csak Péntekig mert csináltatok 1-et eddig nem érzetem szükségeségét. ! Remélem tényleg nincs mitöl tartsak, ... én eddig nem keveredtem ilyenbe soha.. :) köszönöm még 1szer a válaszaitokat =) =)
2015. jún. 3. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!