Bambi88000 kérdése:
Ha egy fiatalkorú (15) csinál egy hoszting webet, és feljelentik?
Figyelt kérdés
Csináltam egy játékszerverek hosztingolásához megfelelő weblapot. Van szervergép, automatizált rendszer stb. A mai napon viszon megfenyegetett mail ben egy ismeretlen ember, hogy látni akarja a céges adataimat ami persze nincsennek. Aztmondta hogyha X ideig nemmondom meg neki valamint nemrakom fel az oldalra, megy a NAV hoz. De rólam nem is tud semmit az ember, egyedül a weblapom címét. Ha a NAV foglalkozik is az üggyel, nekem ebből mi bajom lehet? Mit tegyek?2015. márc. 14. 10:08
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan elküldheted a jó édes anyjába, HA a szervert és a weboldalt a saját költségeiden tartod fent, és a játékosoktól nem kérsz pénzt.
Viszont HA fizetős és neked ebből bevételed van, akár 1Ft is, akkor már jogos az aggódás, mert az adók és számlaköteles üzletszerű tevékenység.
3/4 anonim válasza:
Add csak meg nekem az email címét privátban olyat írok neki, hogy egy ideig még gép közelébe se mer ülni. ;)
4/4 anonim válasza:
Nyilván nem ingyen kínálja a hostingot a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!