Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy fiatalkorú (15) csinál...

Bambi88000 kérdése:

Ha egy fiatalkorú (15) csinál egy hoszting webet, és feljelentik?

Figyelt kérdés
Csináltam egy játékszerverek hosztingolásához megfelelő weblapot. Van szervergép, automatizált rendszer stb. A mai napon viszon megfenyegetett mail ben egy ismeretlen ember, hogy látni akarja a céges adataimat ami persze nincsennek. Aztmondta hogyha X ideig nemmondom meg neki valamint nemrakom fel az oldalra, megy a NAV hoz. De rólam nem is tud semmit az ember, egyedül a weblapom címét. Ha a NAV foglalkozik is az üggyel, nekem ebből mi bajom lehet? Mit tegyek?

2015. márc. 14. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Letiltják a szervert.
2015. márc. 14. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elküldheted a jó édes anyjába, HA a szervert és a weboldalt a saját költségeiden tartod fent, és a játékosoktól nem kérsz pénzt.

Viszont HA fizetős és neked ebből bevételed van, akár 1Ft is, akkor már jogos az aggódás, mert az adók és számlaköteles üzletszerű tevékenység.

2015. márc. 14. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
14%
Add csak meg nekem az email címét privátban olyat írok neki, hogy egy ideig még gép közelébe se mer ülni. ;)
2015. márc. 14. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván nem ingyen kínálja a hostingot a kérdező...
2015. márc. 14. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!