Egyik ismerősöm ellopta a kártyám adatait (NEM ÉN ADTAM MEG NEKI, gondolom valamikor amikor nálunk vltam vagy ő volt nálunk akkor lenézhette) és a neten vásárolt vele. Rendőrség ezzel tud kezdeni valamit, ha nem sikerül behajtani rajta a pénzt?
Figyelt kérdés
Bizonyíték is van arról, hogy ő volt, beszélgetések, még ő maga is elismeri, hogy ő volt az..2015. máj. 31. 20:53
11/11 anonim válasza:
#3 vagyok.
Éltek már vissza a kártyámmal. Azért kell feljelentést tenni a rendőrségen, mert ha erről beviszed a papírt a bankba, a bank jóváírja neked a visszaéléssel elveszített összeget. Enélkül csak a 60 ezer forint feletti részt állja a bank, vagyis 30 ezer forintot még simán te buksz, ha a barátod mégsem adná vissza. Egyébként is érdemesebb ismeretlen tettes ellen tenni a feljelentést, és meg sem említeni a barátodat, különben még az a verzió is felmerülhet bennük, hogy csak szórakoztok a barátoddal, hogy a bank fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!