SEGÍTSÉG! Vaterán eladtam egy értintőpanelt, de a postán betörött, a vevő rendőrséggel fenyegetőzik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vaterán eladtam 5000Ft értékben, ha elmegy rendőrségre, akkor ott mit fognak csinálni? NEm fogják érdekelni, vagy nekem bajom lessz belőle?2015. febr. 19. 19:55
1/12 anonim válasza:
Ha nem csomagoltad be biztonságosan és ez valóban előfordulhatott, akkor kérd vissza postán, majd postafordultával küldd vagy utald vissza neki a vételárat + postaköltségeket. Ha ez nem fordulhatott elő és a "vevő" simliskedik, akkor Őneki kellett volna azonnal reklamálnia a postásnál vagy személyesen a helyi postahivatalnál és jegyzőkönyvet felvetetni. A továbbiakban meg legyél körültekintőbb. A Rendőrség nem fog nyomozni.
2/12 anonim válasza:
Az áru sérülése a nem gondos csomagolás eredménye. Ilyen esetben vissza kellene adni a pénzt a vevőnek.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! De akkor merjem nyugodtan visszakérni a terméket? Küldött képet hogy törött
2015. febr. 19. 20:14
4/12 A kérdező kommentje:
Illetve mi van ha nem adom vissza? hisz az vevő már negatív értékelést leadta, akkor már úgynézve megelégedett a helyzettel.
2015. febr. 19. 20:21
5/12 Koplárovics Béci válasza:
"De akkor merjem nyugodtan visszakérni a terméket? Küldött képet hogy törött"
Valamiért kellett neki egy kijelző... Jó eséllyel azért, mert az eredetije eltörött... Kombinálj, légy gyanakvó, sajnos a mai világ ilyen.
Igen: kérd vissza. És még így is van esélye, hogy nem azt küldi, amit te küldtél.
6/12 A kérdező kommentje:
hat tudom erre is gondoltam, de esetleg arra is hogy mar nem kellet neki valahol mashol olcsobban megvette es ezt betorte hogy visszakapja a penzet.. De 5000ft al foglalkozni fognak a rendorsegen ha esetleg oda menne?(bocsanat az ekezetek hianyaert)
2015. febr. 19. 20:51
7/12 anonim válasza:
Először is tudnunk kellene, hogyan volt becsomagolva...
Egyébként a rendőrség nem fog foglalkozni 1 db 5000 Ft-os üggyel!
8/12 anonim válasza:
ugyanúgy néz ki, mint a gyári?
olyan nem lehet, hogy ő most használja az újat, és a régi, saját törött darabját fotózta le, és azon túl, hogy lett neki egy új, még 5000 ft hasznot is akar magának?
9/12 A kérdező kommentje:
hát lehet, de a lényeg hogyha rendőrségre elmegy akkor nem fognak vele foglalkozni?
2015. febr. 20. 21:25
10/12 anonim válasza:
Becsomagoltad rendesen?
Akkor nem kell izgulnod, meg az 5 000 ft miatt sem!
Ebből nem lesz semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!