Vezettek pénzügyi háztartási naplót otthon?
Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 12:12
3/8 anonim válasza:
Igen. Azóta tudok spórolni és sajnálom, hogy fiatalabb koromban nem tettem ezt, mert volt, amikor hó végére nem maradt egy vasunk sem és akkor még abszolút nem néztem, mi hol olcsóbb, vagy hogy mire ment el a pénz. :(
5/8 anonim válasza:
Igen évről-évre megvan a cash flow terv a háztartásra is és mellette párhuzamosan, havi zárással és negyedévente annak a kontrollja is.
+ persze az éves célkitűzések és kalkulációi, amit inkább tervezünk alul, mint csalódás legyen a vége. Így érzed a haladást, látod az eredményeidet, van megtakarítás, stb és ami fonots tudsz reálisan tervezni is koncepcióba, nem adhoc módon.
6/8 anonim válasza:
Igen, vezetjük a bevételeinket és a kiadásainkat is. Bár nekünk semmire sem volt ez hatással, ugyanúgy költünk, csak legalább tudjuk, mire megy el a pénz.
7/8 anonim válasza:
NEM. Anélkül is tudok bánni a pénzzel, nem költök felesleges dolgokra, tudom mit, mennyit és mire.
8/8 anonim válasza:
nem, anélkül is tudom forintra pontosan mire mennyit mikor költöttem, vagyis tulajdonképp igen, fejben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!