Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Huszonévesek, nektek van...

Huszonévesek, nektek van megtakarításotok?

Figyelt kérdés
Van akinek van már megtakarítása, vagy legalábbis valamennyi "aranytartaléka"? Miből tettetek félre: fizetés, eladtatok valamit, ajándékba kaptátok, stb.

2015. máj. 26. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesen volt némi megtakarításom, de elköltöttem mielőtt 30 lettem. Házat vettem belőle.

Fizetésből rakosgattam szépen havonta félre.

2015. máj. 26. 21:31
 2/7 anonim válasza:
100%

Én 21 éves vagyok és ma költöttem el az összes megtakarításomat makettekre.

Mondjuk én még nem dolgozok.

2015. máj. 26. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, 1 évet dolgoztam középsuli után, jelenleg pedig részmunka időben egyetem mellett.
2015. máj. 26. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
van. Dolgozom és a fizetésem 20%a alapból félremegy + ha marad akkor a többit is félreteszem
2015. máj. 26. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Dolgozom 5 éve. Van 3 millió forint megtakarításom.
2015. máj. 27. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Van, szerencsére. Bár albérletben lakom a fizum 50-60%-át el tudom tenni.
2015. máj. 29. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, van megtakarításom. A szüleim születésemtől fogva raktak le x összeget amit 18 éves koromban vehettem volna fel. Nem nyúltam hozzá. Van zsebpénzem, de mivel nem vagyok az a nagy bulizós, költekezős így abból is sokat megtudok spórolni. Jövőre végzek a sulival, és akkor meg is tudok venni egy kis lakást. Suli mellet dolgozom, már 16 éves koromtól. Születésnap, névnap, karácsonyra is rokonoktól pénzt kapok így azt is letudom rakni.
2015. máj. 31. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!