Huszonévesek, nektek van megtakarításotok?
Figyelt kérdés
Van akinek van már megtakarítása, vagy legalábbis valamennyi "aranytartaléka"? Miből tettetek félre: fizetés, eladtatok valamit, ajándékba kaptátok, stb.2015. máj. 26. 21:24
1/7 anonim válasza:
Huszonévesen volt némi megtakarításom, de elköltöttem mielőtt 30 lettem. Házat vettem belőle.
Fizetésből rakosgattam szépen havonta félre.
2/7 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok és ma költöttem el az összes megtakarításomat makettekre.
Mondjuk én még nem dolgozok.
3/7 anonim válasza:
Van, 1 évet dolgoztam középsuli után, jelenleg pedig részmunka időben egyetem mellett.
4/7 anonim válasza:
van. Dolgozom és a fizetésem 20%a alapból félremegy + ha marad akkor a többit is félreteszem
5/7 anonim válasza:
Dolgozom 5 éve. Van 3 millió forint megtakarításom.
6/7 anonim válasza:
Van, szerencsére. Bár albérletben lakom a fizum 50-60%-át el tudom tenni.
7/7 anonim válasza:
21 éves vagyok, van megtakarításom. A szüleim születésemtől fogva raktak le x összeget amit 18 éves koromban vehettem volna fel. Nem nyúltam hozzá. Van zsebpénzem, de mivel nem vagyok az a nagy bulizós, költekezős így abból is sokat megtudok spórolni. Jövőre végzek a sulival, és akkor meg is tudok venni egy kis lakást. Suli mellet dolgozom, már 16 éves koromtól. Születésnap, névnap, karácsonyra is rokonoktól pénzt kapok így azt is letudom rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!