Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fiatalok, huszonévesek!...

Fiatalok, huszonévesek! Nektek miket vettek a szüleitek?

Figyelt kérdés
kaptatok autót, esetleg lakást?
2014. júl. 29. 00:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Fizették a tanulmányaimat.
2014. júl. 29. 00:23
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

jogsit magamnak fizetem, lakásom nincs, autóm nincs - tőlük nem is fogok kapni és nem is várnám el

a felsőfokú tanulmányaimban még támogattak és jelenleg is itthon lakok még, de beadok a közösbe

2014. júl. 29. 00:49
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Őőőő, hát pár éve kaptam egy VHS lejátszót, hogy át tudjam venni a régi videókazettákat, meg egyetemre egy laptopot. Lassan már azon kéne gondolkodni, hogy én mit vehetek a szüleimnek, nem pedig fordítva.
2014. júl. 29. 03:28
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Én két évesen kaptam egy hintalovat.
2014. júl. 29. 05:30
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Kaját, ruhákat, amíg nem tudtam ellátni magam. Nagy értékű dolgot, amire te gondolsz (lakás, kocsi) azt nem.
2014. júl. 29. 07:26
 6/18 anonim válasza:
100%
Nekem is tanulmányaimat fizette anyum, aki egyedül nevel, meg kaptam tőle laptopot és ennyi. Nem is várok többet. Alig várom, hogy én segíthessek neki.
2014. júl. 29. 09:24
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
tortát a szülinapomra.
2014. júl. 29. 10:07
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
lakást..:D, meglehetősen jómódú környezetben élek, de még itt is csak ketten kaptak saját lakást az ismerősi körömből. Miért lenne a szülők feladata előteremteni egy lakást? Örülök ha saját magukat eltudják tartani.
2014. júl. 29. 11:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Én pont ma kaptam édesanyámtól 5kg kenyeret meg 2 kg zsírt, hogy kihúzzam 5-ödikéig.
2014. júl. 29. 13:02
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

8-as: sem a kérdező, sem más nem említette, hogy lakást kellene venni a szülőknek. Ennek ellenére van, aki vesz (vagy akitől kapnak).

Én annak idején 20-as éveim közepén kaptam egy házat (mely hitellel terhelt volt, eladása után egy lakás ára megmaradt), a bátyám nagymamánktól kapott egy házravalót (kb 15 milliót).

Baráti körömben (votl osztálytársaim + feleségem, kb 35 éves mindenki):

- az egyik srác kapott egy 15 millió értékú lakást,

- egy másik először lakhatott a család 10 milliót érő lakásában, majd azt a lakást nekiadták a nővérének, neki meg adtak egy 25 milliót érő házat (amire azóta ráköltött még 12 milliót),

- feleségemnek egy 7 milliós lakás nagyobb részét (5 milliót) raktak össze a szülei + a testvére (a maradék hitelt azóta már kifizette),

- harmadik barátomnak egy 7 milliós házrészt vett az édesapja (az apa haszonélvezetével terhelve - de az apa nem lakik ott),

- negyedik barátomnak még nem vettek lakást, de szerintem amint bejelenti a költözésre az igényt kap egy 10-15 millió közötti valamit.

Budapesti, középosztálybeli családok vagyunk 170-400 ezer közötti fizetéssel.

2014. júl. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!