Melyik az az okmányiroda/kormányablak, ahol elég hamar lehet végezni (Pesten)?
Nálunk (xv.ker) sosincs normális időpont. Nekem csak a délután (4 utáni) időpont felel meg, nem bírok napközben elszabadulni.
Jogosítvány hosszabbítást és a 4 éves lányom személyi igh. hosszabbítását kellene elintéznem.
Eddig azt mondták az itteni okmányirodában, hogy időpont nélkül kész öngyilkosság bárhová is elmenni.
Néztem az ügyfélkapumon a közelünkben lévő okmányirodákat/kormányablakokat, de az adott 6 hétre (amit kiad a rendszer) sehol sincs számomra élhető időpont.
Így kénytelen leszek csak úgy beesni vhová du. 4-5 között.
Tapasztalatotok szerint hol van gyors ügyintézés, hová nem kell 2 heti hideg élelmet magammal vinnem?
Nem tudom, hogy ezeket intézik-e kormányablaknál, de a fiúmei úton alig pár ember lézeng a kormányablaknál.
Hétfő: 07.00-17.00
Kedd: 08.00-16.00
Szerda: 08.00-18.00
Csütörtök: 08.00-18.00
Péntek: 08.00-14.00
Bár nekem gyanús ez a nyitva tartás, mert minta régebben 8ig is itt lettek volna.
Múltkor a 9. kerületi ablaknál voltam (Soroksári úti Tesco), 4-5 után, ott 2-3 ember volt összesen, elég gyorsan végeztem.
Az én véleményem, hogy mióta ennyi kormányablak van, már nem annyira rémálom a hivatali ügyintézés. (Az időpontfoglalás meg erősen korlátozott - de ez nem azt tükrözi, hogy ott tolonganak az emberek.) És van olyan kormányablak, ami bizonyos napokon 8-ig nyitva van.
(Ezt a két ügyet lehet bármelyik kormányablaknál intézni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!